De tijd is aangebroken om jouw eigen wijsheid aan te boren en in de praktijk te brengen

Fascinerend zijn de verschillende (complot-) theorieën over het Corona virus die je kunt lezen op social media. QAnon verdeeld en verward vele bewuste veranderaars en lichtwerkers. Verwijten over te veel 3 D en te weinig 5 D vliegen over en weer. Wat is nu eigenlijk waar en wat niet, kun je je afvragen. Ik heb een beter idee: laten we in plaats daarvan aanhaken op ons innerlijk meesterschap om de samenleving te creëren waar we naar verlangen.  Want alles is er al. De tijd is aangebroken om jouw  eigen wijsheid aan te boren en in de praktijk te brengen zodat we uit het Veld kunnen manifesteren wat we willen. 

Jezelf stuurloos maken is precies wat nu niet nodig is

Als je op Facebook kijkt zie je verschillende complottheorieën afgewisseld worden door berichten over hoe moeder aarde heelt en we afstevenen op een verlichte Nieuwe Aarde. Angst, wanhoop en machteloosheid maken plaats voor gevoelens van blijdschap, ontspanning en verbinding. Heen en weer geschud worden tussen hoop en vrees maakt stuurloos. En dat is nou precies wat er NIET nodig is.

Jouw bewustzijn en waar jij het mee vult creëert de werkelijkheid

Kwantumfysica leert ons dat alles wat ‘is’ voortkomt uit een alomvattend energieveld. Dit veld verbindt alles en iedereen met elkaar en alles wat bestaat, is ervan gemaakt. Dit veld bevat elk potentieel; alle mogelijkheden. William Blake noemt deze mogelijkheden ‘already made states’. Daarmee bedoelt hij, dat elke mogelijkheid, elk plot, elk drama er al is, als mogelijkheid. Menselijk bewustzijn is een uitloper van dit veld. Het is dit veld van oneindige mogelijkheden, gevuld met onze emoties, overtuigingen en verwachtingen dat werelden schept.

Meesterschap over je geest om een samenleving te creëren waar we naar verlangen

Waar jij je aandacht op richt, wat je gelooft, wat je verwacht en hoe je je voelt creëert  de werkelijkheid waarin je leeft. Individueel en collectief. Daarom is het nodig dat wij in ons meesterschap stappen; meesterschap over onze eigen wijsheid en geest. Zodat we zelf aan het stuur staan en een samenleving laten ontstaan waar we naar verlangen. Wetenschap en mystiek zijn het namelijk over één ding eens: wij mensen scheppen werelden door de kracht van ons bewustzijn. Waar we ons op richten wordt werkelijkheid. Laten we dus, nu we met z’n allen noodgedwongen thuis zitten met minder werk, de tijd die vrijkomt besteden om heel goed te worden in het scheppen van de wereld waar we naar verlangen.

De vraag is daarom niet: wat is waar? De vraag is: wat WIL je dat waar wordt?

Als we dat doortrekken naar de huidige situatie dan betekent het dat elke mogelijkheid er hier en nu al is:

 • de nieuwe aarde is er al;
 • invloedrijke mensen die uit zijn op overheersing van de massa zijn er al;
 • de mens in balans met de natuur is er al;
 • een wereldwijde samenleving waarin er overvloed is voor iedereen is er al;
 • de deepstate is er al.

Alles is er al. Tegelijkertijd, hier en nu. De vraag is dus niet: wat is waar? Maar wat wil je dat onze werkelijkheid wordt? In plaats van te kissebissen over of het wel of niet waar is dat we afstevenen op totaaloverheersing of een nieuwe wereldorde, kunnen we ons beter gaan bezighouden met welke versie van de werkelijkheid we met z’n allen WILLEN en deze creëren. Daar zijn drie stappen voor:

Drie stappen naar het creëren van de werkelijkheid van je keuze

1. Helder zien wat we niet willen. En daarmee bedoel ik dus niet perse inhoudelijk (geen deepstate, geen verplichte vaccinaties, geen alu-hoedjes etc.) maar meer structureel. We willen bijvoorbeeld geen verwarring, geen massale angst, geen tweespalt, geen wantrouwen, geen wanhoop.

2. Helder zien wat we wel willen. Bijvoorbeeld: we willen harmonie, een gezonde planeet, voorspoed, innerlijke rust, vertrouwen, verbinding, in onze kracht staan en bewust creëren.

3. De verandering Zijn waar we naar verlangen.

De sleutel: gebruik je inbeeldingsvermogen positief en doelbewust

Stap drie is de eigenlijke creatie-stap; die persoon en samenleving Zijn waar je naar verlangt. Dit vraagt oefening maar het is niet ingewikkeld. De sleutel is ons inbeeldingsvermogen positief en doelbewust inzetten. Werelden ontstaan doordat we ergens in geloven, voelen hoe fijn het is als dat waar is en verwachten dat het gaat gebeuren. Ons onderbewuste is de feitelijke creator. Het ontvangt onze ideeën en accepteert ze als waarheid om het vervolgens te manifesteren. Dat gebeurt onder één voorwaarde: wanneer het bewustzijn ze VOELT als waar. Het onderbewuste laat zich niet sturen door ratio. Zij aanvaart en manifesteert elk idee als een feit – mits het ondersteunt wordt door het bijbehorende gevoel (Neville Goddard – Feeling is the Secret.)

The Kingdom of heaven is a state of consciousness

Dit maakt het belangrijk dat je jezelf gaat richten op die versie van de werkelijkheid waar je naar verlangt. Wees breed geïnteresseerd en zorg dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen maar laat je gevoel niet bepalen door berichten die angst in je oproepen. Richt je op wat je wel wilt en maak tijd vrij om in te voelen in deze al bestaande werkelijkheid. Zie het voor je. Voel hoe het voelt. Laat dankbaarheid in je opkomen voor het feit dat het er al is.  Dit is wat Gandhi bedoelde toen hij zei: Be the Change you want to see in this world. Dat is wat Eckhart Tolle bedoelt wanneer hij zegt: The Kingdom of Heaven is a state of consciousness. Als je dit artikel tot hier hebt gelezen ben jij één van de pioniers. We starten een beweging. Doe je mee??

 

xxx

Kirsten

 

 

7 antwoorden
 1. Avatar
  Hennie zegt:

  Heel veel dank voor je reminder
  Ik merk dat ik door de velen info elke keer weer door m’n mind uit m’n heerlijke staat van zijn word getrokken
  En dan veel moeite heb weer uit die bedrukte mindset te komen
  Ik ga me beter focussen
  Thanks ❤️

 2. Avatar
  Tim zegt:

  Ja een beweging starten. Beweging vindt plaats in het gemanifesteerde. Laten we de vibraties van wie we werkelijk Zijn versterken, ons ongemanifesteerde Zelf als puur bewustzijn. Dankbaarheid ipv angst. En vrede ipv frustratie.

 3. Avatar
  Janet zegt:

  Lieve Kirsten, op alles wat je schrijft vanuit jouw visie voel ik een volmondig ja. Alles is er al, het gaat erom dat we onze oorspronkelijke staat weer herinneren en opnieuw creëren vanuit innerlijk meesterschap. The Time is Now. Altijd al zo geweest, haha. Wat een mop! Dank voor je inspiratie en mooie werk. Ik volg en volg je 🙏 Janet.

 4. Avatar
  loes zegt:

  En dit is dus precies een reden waarom het coronavirus kon verspreiden; je kunt een virus niet ontkennen of wegdenken of omdenken. Het enige wat wel werkt is de nieuwe realiteit te accepteren en vandaar uit te werken om jezelf en je omgeving te beschermen, Kijk anders even bij spaanse griep en andere pandemien. Het is nu niet de tijd voor je escape mechanismes. Ik schrijf me uit want je manier van denken is juist een gevaar voor de toekomst.

 5. Avatar
  karin zegt:

  Sorry voor alle getroffen mensen, maar ik geniet in dankbaarheid.
  Mensen worden terug geworpen tot zichzelf, onthaasten worden bewuster en geconfronteerd met hun zijn.
  De natuur laat zien wat de mens heeft aangericht en hersteld.
  Leef met gezond verstand in dankbaarheid [:

 6. Avatar
  loes zegt:

  dank je wel voor je mooie woorden, waar ik het helemaal mee eens ben en ook op mijn praktijk facebook pagina op focus en mensen inspireer. Houd je energie hoog.

 7. Avatar
  Willem Jan zegt:

  Laten we collectief aanhaken op ons innerlijk meesterschap om zelf de werkelijkheid te creëren waar we naar verlangen. Ja, natuurlijk !

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *