De Matrix 

Leg glashelder bloot hoe jouw cliënten hun huidige én gewenste situatie zelf creëeren en formuleer een meetbare, succesvolle uitkomst waar jouw cliënt  eigenaar van is en vergroot je effectiviteit als coach

De Matrix 

Clienten veranderen pas blijvend als ze eigenaarschap ervaren over de problemen in hun leven en de oplossingen waar ze naar verlangen. 


Dit is echter een holle term, wanneer je niet weet hoe je dit gevoel van eigenaarschap faciliteert. De Matrix is een model dat je dit  op een snelle, eenvoudige manier leert.

Je leert de acht ingrediënten blootleggen achter de huidige (problematische) ervaringen én de gewenste ervaring.

Deze tool maakt het zo goed als onmogelijk voor je clienten om nog in de 'het overkomt mij - modus' te blijven hangen. In te zien dat en hoe ze hun problemen en oplossingen creëren geeft ze de mogelijkheid om daadwerkelijk snel te veranderen en dat zie je dan ook terug in je resultaten.

Je hebt al snel een glashelder doel, waar je client volledig eigenaar van is. Dit maakt je e coaching  een stuk effectiever. 


Inhoud

Tijdens deze cursus leer je: 

  • - Hoe mensen hun realiteit creëren door hun geest: meer specifiek door de staat waarin ze het vaakst zijn. 
  • - Hoe deze 'staten' ontstaan en wat het verschil is tussen een staat en een meta-staat. 
  • -De Matrix achter de huidige en gewenste staat blootleggen. -Op basis hiervan een uitkomstverklaring (doel) formuleren die meetbaar en specifiek is.  
    * Deze cursus is het vervolg op de Assen van Verandering. Je kunt deze cursus los van de Assen doen maar ik raad je aan ze beiden te doen voor het beste resultaat. Duur

Deze cursus omvat vijf lessen van elk ongeveer 10 à 15 minuten. Deze lessen volg je in je eigen tempo, wanneer het je zelf uitkomt. 
Naast de lessen krijg je een demo-sessie te zien van ongeveer 30 minuten. 
En er is de gelegenheid om het geleerde in de praktijk gaat brengen met mede-cursisten. 

Voor wie

Deze cursus is geschikt voor elke coach die graag nóg effectiever wil coachen.
Voor beginnende coaches is het een geweldige tool omdat het je een heel praktisch handvat geeft waarmee je direct professionele coachgesprekken kunt voeren.
Voor gevorderde coaches is het een fijne tool omdat het je vaardigheden nog verder zal verdiepen en je nog beter gaat snappen welke interventies je inzet en wanneer.  


Manon Ruhl - coach en therapeut
"De Matrix zorgt ervoor dat mijn cliënten ineens beseffen dat ze hun eigen werkelijk zelf creëren, in plaats van dat alles het gevolg is van doorgemaakt trauma. Dit geeft ze de regie terug waardoor ze veel sneller en makkelijker goede resultaten behalen."
Marlies van der Hout - businesscoach
"Met de Matrix leg ik het script bloot van hoe iemand zijn probleem doet Het interessante is, dat deze structuur meteen doorwerkt op alle andere patronen, waardoor ook die veel sneller en makkelijker transformeren."

Sneller resultaat met minder hard werken

Intuïtief coachen lijkt heel fijn maar kan hard werken zijn. Met deze tool haal je met een paar stappen de essentie eruit. Je hoeft niet meer zo hard te werken én je resultaten zijn herhaalbaar en snel. 

Helderheid en alleen nog maar blije cliënten

Verzanden in de veelheid van wat je cliënten vertellen behoort vanaf nu tot de verleden tijd. Je weet na deze cursus hoe je de 'fluf' van de essentie scheidt en hebt alleen nog maar blije klanten omdat je zo effectief coacht. 

Oefenen onder kundige begeleiding

Deze online cursus komt met de mogelijkheid om te oefenen onder begeleiding van Kirsten en andere gediplomeerde coaches. 

Dit zorgt ervoor dat je feedback krijgt en het snel goed aanleert. 

€ 350,-

De Matrix 

Voorkom vastlopen, terugvallen en gebrek aan commitment in je coachtrajecten. Geef jouw cliënt de regie en onderscheid je door je doeltreffendheid. 

Veelgestelde vragen | Innerlijk Vrij Ondernemen

Hoeveel tijd kost het om mee te doen aan dit programma?

Per week ben je ongeveer één tot anderhalf uur bezig met het lezen en maken van de opdrachten.
De geleide meditatie doe vijf keer per week. Deze duurt ongeveer vijfentwintig minuten.
We hebben elke maand één coachcall met de groep. Dit duurt maximaal twee uur.
En je hebt vier één op één coachsessies met jouw coach, van anderhalf uur per keer.
Al met al is het dus een intensief programma. Houd daar rekening mee en meld je alleen aan, als je bereid en in staat bent om deze tijd, voor vier maanden, in jezelf te investeren. Doe je dat, dan zijn de resultaten er ook naar.

Ik heb al zó vaak geprobeerd dit patroon te veranderen. Waarom zou het me nu wel lukken?

De meeste coach- en verandertrajecten hebben onvoldoende aandacht voor de neurologische, biochemische kant van verandering. Veranderen is voor een belangrijk deel afkicken van een oud patroon, niet alleen in gevoel, gedrag en denken maar ook in je neurologie en biochemie. Dit betekent dat je gaat afkicken en terugvallen. Grote kans dat jou dit ook is overkomen en dat je dit destijds niet wist, waardoor je opgaf.

Wie een patroon in zichzelf verandert zal merken dat het patroon eerst heviger aan gaat. Je valt terug. De meeste mensen haken in deze fase af. Of blijven jo-joën.

Dit coachtraject helpt je door deze fase heen doordat het je de tools, kennis en begeleiding geeft die je nodig hebt om te blijven stappen in je gewenste staat van zijn. Ook als je je niet goed voelt. Juist als je je niet goed voelt! Als je dit volhoudt zal je merken dat je op een gegeven moment ECHT veranderd bent.
Een waarschuwing is wel op z’n plaats: dit programma is behoorlijk intensief dus begin er alleen aan als je voldoende tijd en motivatie hebt. Eén ding garanderen we: alles wat je nodig hebt om succesvol te veranderen zit in dit programma. Het enige dat jij hoeft te doen is: DOEN. Ook wanneer het moeilijk is en het lijkt dat je verder weg dan ooit van je doel bent. Vraag om hulp, deel je zorgen en ga gewoon door. Onderzoek wijst uit dat ons brein veranderbaar is. Een nieuw neuraal netwerk is in principe aan te leggen in één maand tijd! Het enige dat nodig is een half uur per dag herhalen van de gewenste emoties en gedachten. Dat is waar de meditaties in dit programma voor zijn ontwikkeld. We weten vaak wel wat er nodig is. Waar je resultaat behaalt is wanneer je dit consequent blijft doen, zolang als nodig is. Als je meedoet aan Innerlijk Vrij Ondernemen krijg je alle tools in de juiste volgorde aangereikt EN de liefdevolle stok achter de deur om het vol te houden.

Ik ben onder behandeling van een psycholoog/psychiater. Kan ik meedoen?

Dat zullen we tijdens het intakegesprek samen bekijken. Denk er dus aan, dit tijdens de eerste kennismaking te benoemen. Weet wel dat dit een coach-programma is en geen therapie. Coaching is geschikt voor mensen die voldoende veerkracht hebben om zichzelf te kunnen dragen als er sprake is van oud zeer en beperkende patronen. Therapie is nodig wanneer je die veerkracht niet voelt en jezelf momenteel nog onvoldoende kunt dragen, dat wil zeggen in staat bent jezelf te managen. Tijdens het intakegesprek kijken we wat voor jou het beste is om te doen.

Wat maakt dat dit programma anders is dan andere coachtrajecten?

-In plaats van één niveau aan te pakken werken we op alle vier de niveaus van perceptie (fysiek, geest, ziel en kwantumveld). Dit maakt dat er geen ontsnappen aan is: veranderen zul je.
- Dagelijks herhalen is de enige manier om effectief en efficiënt te veranderen. Waar je normaal tientallen jaren over doet om te veranderen, verander je nu in minder dan een half jaar. Je krijgt hier de tools voor.
- Naast online krijg je veel ondersteuning en coaching. Jouw coach leest mee met je werkboeken en is er voor je om je vragen te beantwoorden, jouw grote visie te bewaken en je aan te moedigen. Dit maakt het zo krachtig: met alleen online kun je er nog onderuit. Met deze combi niet en dat is maar goed ook!
- De timing en structuur kloppen als een bus. Je krijgt de juiste kennis, hulpbronnen en tools in de juiste volgorde op het juiste moment.
- De kracht van samen. Helaas snappen partners en vrienden vaak niet waar je mee bezig bent. Ze geloven er niet in en dat ondermijnt je, hoe goed je ook je best doen je vertrouwen hoog te houden. Daarom wil je dit liefst niet alleen doen maar met een groep gelijkgestemden. In de groep is veel liefde en inspiratie. Je hoeft hier niets uit te leggen. We snappen jouw visie omdat het de onze is. Wij ondersteunen elkaar.

Ik ben geen coach, mag ik toch meedoen?

Ik werk zelf alleen nog met coaches maar je kunt zeker meedoen door je aan te melden bij een van de coaches die door mij zijn opgeleid. Je vindt ze op de community pagina.

Wees haarscherp doelgericht en geef jouw cliënten de regie!