VIND EEN GOEDE COACH

Je zoekt een goede coach. Hier vind je coaches die zijn opgeleid in de krachtige, effectieve methodieken van Mind of Your Own. Daarnaast hebben ze vaak meerdere opleidingen gedaan. Onze coaches zijn vaardig en helpen jou snel tot resultaten te komen.

null

Tina Evers

Tina begeleidt zelfstandig ondernemende vrouwen naar nieuwe levels van geluk door ze meer power, vrijheid en succes te laten ontwaken in zichzelf. Ze helpt je oude ballast los te laten, of dat nou geestelijk, emotioneel, lichamelijk of spiritueel is. Hierdoor wordt zowel je leven als ondernemen succesvoller, moeitelozer en vervullender.

Klik om contact op te nemen met Tina. 

null

Monica Kemner

Monica is gediplomeerd Nieuwe Geest Coach, luisterkindwerker en -trainer, Medium- en Trancehealing therapeut en Systemisch Opsteller. Zij is expert in de Assen van Verandering, de Matrix, de Blauwdruk en het Coachtraject op Maat. Bij haar kun je individueel het Innerlijk Vrij Ondernemen programma volgen.
Klik hier om contact op te nemen met Monica


Marlies van der Hout

Marlies is een transformatiecoach voor coaches en therapeuten die de wereld een stukje mooier willen maken en hun plek willen claimen in een overvolle markt maar intern een glazen plafond ervaren. Marlies helpt je dit te doorbreken zodat jij de coachpraktijk én het leven van je dromen gaat creëeren.

Klik hier om contact op te nemen met Marlies 

null

Mirte Stigter

Mirte is coach voor jonge moeders.Als jonge moeder komt er zoveel op je af dat kan het gebeuren dat oude patronen ineens erg op de voorgrond treden. Mirte helpt je die te transformeren zodat je een diepe verbinding met je kindje én met je zelf kunt aangaan. 
Klik hierom contact op te nemen met Mirte
Majelle Panis

Majelle is coach voor mensen die vastlopen in hun werk en gezondheid en trainer voor professionals die mensen begeleiden op de arbeidsmarkt. Majelle is ambassadeur voor Positieve Geondheid, gediplomeerd Nieuwe Geest Coach, natuurgeneeskundig en energetisch therapeut.
Klik hier om contact op te nemen met Majelle


Nicole Steinbusch 

Nicole is coach voor mensen in het onderwijs. Nicole helpt leidinggevenden en docenten bij het bepalen van hun koers, het stellen van grenzen, omgaan met frustraties , angst om te falen en andere zaken die horen bij werken binnen het schoolsysteem. 
Klik hier om contact op te nemen met Nicole