VIND EEN GOEDE COACH

Je zoekt een goede coach. Hier vind je coaches die zijn opgeleid in de krachtige, effectieve methodieken van Mind of Your Own. Daarnaast hebben ze vaak meerdere opleidingen gedaan. Onze coaches zijn vaardig en helpen jou snel tot resultaten te komen.

null

Tina Evers

Tina begeleidt zelfstandig ondernemende vrouwen naar nieuwe levels van geluk door ze meer power, vrijheid en succes te laten ontwaken in zichzelf. Ze helpt je oude ballast los te laten, of dat nou geestelijk, emotioneel, lichamelijk of spiritueel is. Hierdoor wordt zowel je leven als ondernemen succesvoller, moeitelozer en vervullender.
Klik om contact op te nemen met Tina. 
null

Monica Kemner

Monica helpt ouders een diepgaande verbinding en begrip tot stand te brengen met jezelf en je kinderen. Thuiskomen in jezelf in plaats van hard werken en je best doen. Oude patronen over boord gooien en je overgeven aan de flow van het leven. Je eigen invulling geven aan jouw leven door te vertrouwen op jouw eigen wijsheid. Durven luisteren naar wat goed is voor jou en je gezin en dat ook écht gaan doen.
Klik hier om contact op te nemen met Monica


Marlies van der Hout

Marlies is een transformatiecoach voor coaches en therapeuten die de wereld een stukje mooier willen maken en hun plek willen claimen in een overvolle markt maar intern een glazen plafond ervaren. Marlies helpt je dit te doorbreken zodat jij de coachpraktijk én het leven van je dromen gaat creëeren.

Klik hier om contact op te nemen met Marlies 

null

Mirte Stigter

Mirte is coach voor jonge moeders.Als jonge moeder komt er zoveel op je af dat kan het gebeuren dat oude patronen ineens erg op de voorgrond treden. Mirte helpt je die te transformeren zodat je een diepe verbinding met je kindje én met je zelf kunt aangaan. 
Klik hierom contact op te nemen met Mirte
Majelle Panis

Majelle is coach voor mensen die vastlopen in hun werk en gezondheid en trainer voor professionals die mensen begeleiden op de arbeidsmarkt. Majelle is ambassadeur voor Positieve Gezondheid, gediplomeerd Nieuwe Geest Coach, natuurgeneeskundig en energetisch therapeut.
Klik hier om contact op te nemen met Majelle


Corinne Kassels  

Corinne coacht vrouwelijke leiders omdat de wereld  behoefte heeft aan wijs leiderschap. verbindend, waarde gedreven en mensgericht. Corinne helpt vrouwelijke leiders in hun transformatie van (te veel) ratio, onzekerheid en hard werken naar leiden en inspireren vanuit intuïtie, authenticiteit, lichtheid en zelfvertrouwen. Zodat jij het verschil maakt als leider.

Klik hier om contact op te nemen met CorinneNicole Steinbusch 

Nicole is coach voor mensen in het onderwijs. Nicole helpt leidinggevenden en docenten bij het bepalen van hun koers, het stellen van grenzen, omgaan met frustraties , angst om te falen en andere zaken die horen bij werken binnen het schoolsysteem. 
Klik hier om contact op te nemen met Nicole