Ontdek en omarm je schaduw

Leer jezelf én jouw cliënten schaduwkanten te transformeren in bondgenoten zodat de weg vrij is om volledig jezelf te zijn.

Ontdek en omarm je schaduw

Leer jezelf én jouw cliënten schaudwkanten te transformeren in bondgenoten zodat de weg vrij is om volledig jezelf te zijn.

Deze tijd vraagt van ons, dat we in onze eigen autoriteit stappen. Volledig onszelf bewonen en gaan doen waarvoor we gekomen zijn. Dit roept echter  angsten op, omdat het vraagt dat we aspecten van onszelf naar buiten brengen en belichamen die op een of ander manier 'taboe' zijn. We zijn bang om die kanten te laten zien, uit angst dat we niet geliefd zullen zijn als anderen er achterkomen dat we ook dát zijn. Schaduw-werk is een manier om die ongeliefde, verborgen kanten van onszelf te ontdekken, omarmen en transformeren, zodat de weg vrij komt om volledig onszelf te zijn. Zichtbaar te worden en in onze kracht te staan. Deze korte training leert je een krachtige techniek om schaduwkanten te ontdekken, omarmen én transformeren in bondgenoten zodat we onze authentieke kracht kunnen aanboren en kunnen neerzetten wat van ons is. 

Ontdek en transformeer de onbewuste saboteurs in jezelf en je cliënt!

Jung was de eerste die met de term 'schaduw' kwam. Volgens hem is je schaduw de persoon die je liever niet bent. Je schaduw is die kant van je persoonlijkheid die je niet wilt erkennen, positief of negatief. Het is dat, wat buiten het licht van je bewustzijn valt.


De reden dat we bepaalde aspecten niet toelaten in onszelf is, dat we een diepe angst hebben om niet geliefd te zijn als iemand ze zou ontdekken. Dit vooruitzicht is zo beangstigend voor de meesten van ons dat we met al onze kracht deze ongewenste aspecten onderdrukken.


Omdat we deze angst niet willen voelen en deze aspecten niet in onszelf willen zien projecteren we ze op de buitenwereld: op andere mensen en omstandigheden. Dit houdt ons in een cirkel van ontkracht zijn en uitkomsten genereren die we juist niet willen.

Een belangrijke stap richting de transformeren van ontkrachtende patronen is het contra-intuitieve proces van onszelf toestaan, te zijn waar we juist zo bang voor zijn. Bijvoorbeeld die falende, onkundige, niets wetende nepper, of de egocentrische bitse bitch in onszelf ontdekken en omarmen. Als we dat kunnen, is de weg vrij om al spelenderwijs te groeien en te leren. En dus om steeds meer ons authentieke zelf te zijn. 

Er is een techniek die eenvoudig en heel krachtig is, waarmee je dit bereikt. 


Dit krijg je als je meedoet:

 • Een online masterclass met uitleg over wat schaduwen omarmen in coaching is, waarom je dit zou willen en hoe het werkt.  
 • Een pdf over de achtergrond van schaduwwerk.
 • De transformerende oefening op MP3 formaat zodat je 'm zelf kunt ondergaan.
 • De transformerende oefening uitgewerkt in PDF zodat je precies de stappen kent en ze kunt gebruiken.
 • Direct toegang tot de online leeromgeving én de community groep die hoort bij deze training. Hier kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

"To be divine is to be whole and to be whole is to be everything: the positive and the negative, the good and the bad, the holy man and the devil."

- Debbie Ford- 

 • In heldere stappen afrekenen met de zelfsabotage die het succes van je cliënten remt.
 • Laat je cliënt een magneet worden voor wat hij/zij wil manifesteren ipv waar ze vanaf wil.
 • Je cliënt leeft niet langer vanuit moeten en verkramping maar vanuit plezier en Zijn.
 • Meer energie, vitaliteit en levenslust; stress en onzekerheid verlamt je cliënt niet langer.
 • Beproefde methode om schaduwkanten te transformeren
 • Psychologische techniek om innerlijk vrij jezelf te zijn en spelenderwijs te groeien. 


Ontdek en omarm je schaduw

Online programma

  Krijg direct toegang!
Nu voor maar € 35,-


 • In heldere stappen afrekenen met de zelfsabotage die het succes van je cliënten remt.
 • Laat je cliënt een magneet worden voor wat hij/zij wil manifesteren ipv waar ze vanaf wil.
 • Je cliënt leeft niet langer vanuit moeten en verkramping maar vanuit plezier en Zijn.
 • Meer energie, vitaliteit en levenslust; stress en onzekerheid verlamt je cliënt niet langer.
 • Beproefde methode om focus, flow en daadkracht te vergroten.
 • Psychologische techniek om innerlijk vrij jezelf te zijn en spelenderwijs te groeien. 

Ontdek en omarm je schaduw

Online programma 

Krijg direct toegang!

Nu voor maar € 35,-

Direct toegang
Eenmalig beschikbaar, alleen nu
 
De magie van Kirsten is dat ze je in duidelijke stappen mee kan nemen naar een hoger bewustzijn. Dit heeft ze in haar opleidingen heel helder vormgegeven en dit kan ze echt heel goed. Ze zegt: ga doen waarvoor je gekomen bent en dat doet ze ook écht zelf. Dat vind ik inspirerend. 
Maarten Emmelkamp
Je hebt coaches en coaches. Kirsten is het niveau champions league. Er ontgaat Kirsten niets. Liefdevol, doelgericht, betrokken, zorgzaam en met humor gaat ze samen met je naar de kern. 
Anouk Janssen