Innerlijk Vrij Ondernemen

Innerlijk vrij doen waarvoor je gekomen bent

Ben jij klaar om innerlijk vrij te ondernemen?  

Wil je graag  veel moeitelozer werken en meer mensen bereiken met jouw kennis en passie? Met innerlijk vrij ondernemen bedoelen we écht doen, waarvoor je gekomen bent en vanuit authenticiteit je eigen kleur spreken. 


Je wil een vrij leven leiden, maar de angst om niet goed genoeg te zijn, afgewezen te worden of überhaupt in de ‘spotlight’ te staan houdt je tegen.


Begrijpelijk. Wanneer je écht neerzet wat van jou is, roept dit vaak diep ingesleten programmeringen uit je jeugd en genen op.


Je kunt dan business strategieën leren en opleidingen blijven doen tot je een ons weegt, maar als je dit niet transformeert, blijf je klanten afstoten. Tijd om dit aan te pakken.

Ontdek hoe je jezelf innerlijk vrij maakt en hoe je hier (met zelfliefde) meer cliënten mee aantrekt.

Écht veranderen in plaats van alleen maar inzicht

Je wil niet alleen inzicht (want dat heb je waarschijnlijk al), je wilt écht en blijvend veranderen. Mooi! Want met onze unieke methode leg je daadwerkelijk een nieuw neuraal netwerk aan waardoor je jouw oude gewoonte afleert en een nieuw patroon aanleert. 

Het bijzondere is, dat onze deelnemers teruggeven (vaak al voordat ze op de helft zijn), dat ze moeite moeten doen om de oude gedachten en emoties op te roepen. Dat is het bewijs dat er al een nieuw neuraal netwerk is aangelegd!

Je eigen expert coach

Online programma's alleen helpen vaak niet omdat je, zonder dat je het doorhebt, het patroon gaat doen wat je wil transformeren. Waardoor je vastloopt en uiteindelijk  opgeeft. 

Bij Mind of Your Own doen we dit anders. Je krijgt je eigen coach.
Samen met mij leg je de kern bloot. Je ontvangt eerlijke en scherpe feedback. Val je terug? Dan helpt jouw coach je direct.

Een fijne stok achter de deur, zodat je blijvend verandert.  

Toegang tot een community gelijkgestemden

Diepgaand veranderen gaat het beste als je gesteund wordt door mensen die begrijpen wat belangrijk voor je is en waar je doorheen gaat. Wij bieden je zo'n plek. Bij jouw traject ontvang je toegang tot onze community, waar gelijkgestemde coaches samenkomen
Sandra Bakker - Leefstijl Coach en Ayurvedisch Practitioner
Sinds ik dit traject heb gedaan lijkt het of ik veel moeitelozer meer cliënten aantrek want ik heb nu een veel drukkere praktijk.
Voordat ik begon met dit traject hield ik me klein en voelde ik me onzeker. Ik was bang wat mensen van me zouden denken. Ik durfde me daardoor niet volledig te laten zien en mijn kennis bleef onopgemerkt. 

Er is zo veel verandert sindsdien! Ik voel nu meer liefde voor mezelf, mag zijn wie ik ben en  durf mezelf te laten zien. Ik voel me zelfverzekerd. Waar ik mezelf vroeger kleiner maakte bij bepaalde mensen, blijf ik nu ontspannen en in verbinding met mezelf. En helemaal fantastisch: het lijkt of cliënten dit voelen want ik heb sindsdien een veel drukkere praktijk. 

Frank Rood - Coach en Trainer
Het ontroert me nog steeds als ik eraan denk, hoe lang ik met angst heb gelopen en hoe fijn het is dat die nu echt helemaal weg is!
Ik ben gestart met dit traject, omdat ik voelde dat ik een missie heb in dit leven, maar ik durfde er niet aan te beginnen. Ik had angst om afgekeurd te worden. Bovendien was ik bang dat ik er niet voldoende mee zou verdienen. Ik ben kostwinnaar dus dat risico wilde ik niet lopen. Toch sprong ik in het diepe en schreef me in en sindsdien is alles wat ik graag anders wilde, veranderd. Ik werk veel minder hard en toch heb ik meer inkomsten. Hierdoor heb ik geen financiële zorgen meer. Ik ben gestart met mijn online programma en met het schrijven van het boek dat al jaren geschreven wilde worden. Ik durf veel meer en voel me vrij om te doen wat goed voelt.

Het coachtraject in drie onderdelen

Module 1: Bewust worden 

In deze  module leg je het fundament voor een nieuwe gewoonte en een nieuw neuraal netwerk. Hierna zul je je niet meer moedeloos of machteloos voelen maar vol energie, inspiratie en daadkracht.
Je wordt je bewust van de immense kracht van je bewustzijn en leert, hoe je jouw geestkracht gebruikt om je eigen werkelijkheid te creëren.
Je leert direct in te loggen op het kwantumveld en aan te haken op de grootste expressie van jezelf. 
Je leert hoe je jouw ziel om raad kunt vragen, als het gaat om je bestemming en de stappen die je te nemen hebt. 
Samen maken we een glashelder doel en leren we je de strategie van succesvolle veranderaars. En al deze theorie, die passen we natuurlijk ook direct toe. Aan de slag!

Module 2: Afleren

Jezelf keer op keer teleurstellen was nog niet eens het ergste. Dat was je vertrouwen verliezen in dat het mogelijk is: écht veranderen. Dat is vanaf nu verleden tijd!
Tijdens de acht lessen van module twee ga je je meest beperkende patroon afleren. Dat wil zeggen: het neurale netwerk los weken. 
Dit doe je vanuit verschillende facetten en invalshoeken. Dus vanuit je mind maar ook vanuit je onderbewuste. 
 De uitkomst? Je zult niet meer terugvallen in jouw oude patroon en op het moment suprême ervaren te kunnen kiezen voor jouw nieuwe geest en gedrag. 
De vreugde en opluchting die dit geeft is ongekend inspirerend en motiverend!

Module 3: Aanleren 

Tijdens deze twaalf lessen haak je steeds weer vanuit een andere invalshoek aan op je oorspronkelijke, krachtige zelf. Je leert coachtools uit de meest krachtige training in persoonlijk leiderschap afkomstig uit de Neuro-Semantiek. Het doel is een nieuw neuraal netwerk aanleggen. Eentje die je in staat stelt om je oorspronkelijke zelf op de automatische piloot te krijgen. Je ervaart hoe krachtig je al bent, dat je steeds vaker kiest voor wie je werkelijk bent en dat dit ook lukt. In deze laatste module veranker je jouw nieuwe geest in nieuw gedrag. Je gaat een compleet nieuwe gewoonte aanleren: neurologisch, cognitief, emotioneel, energetisch en met je voeten op aarde.Thema's van het coachtraject

De reden dat de meeste coachprogramma's onvoldoende blijvend  resultaat bieden, is omdat ze 'plat' zijn. En wij mensen zijn niet plat, we functioneren op vier niveaus van perceptie. Daarom is dit coachtraject zo gemaakt, dat je die verschillende niveau's aanspreekt en leert meesteren. De volgende vier niveau's zitten verweven in het coachtraject:1. Het fysieke niveau van jouw neurologie: letterlijke de bedrading in je hersenen en biochemie in je lijf wanneer je bepaalde emoties voelt. 2. Het mentale niveau van je manier van denken en voelen: wat bestaat uit je overtuigingen, verwachtingen, associaties, intenties, betekenissen etc.3. Het niveau van je ziel: waar je een uitloper bent van de Bron én de vrucht bent van je (voor) ouders, die hier is om bepaalde lessen te leren.  4. Het niveau van het kwantumveld of Bron-energie: dat stuk in jou dat onveranderd en heel is en wat alles kan creëeren wat het maar kan voelen.

Herprogrammeer je neurologie  
Je wordt voor het grootste gedeelte bestuurd door neurale netwerken ontstaan in je jeugd. Wil je jouw waarheid leven, dan zul je die oude netwerken moeten ontkoppelen en nieuwe aanleggen. Dat leer je hier.

Meesterschap over je denken

Je manier van denken (hoe je betekenis geeft, wat je gelooft en verwacht etc.) bepaalt hoe je je voelt en dus welke neurale netwerken op de automatische piloot gaan. Wil je neerzetten wat van jou is, dan moet je meesterschap ontwikkelen over je denkkracht. Dit leer je tijdens dit traject. 

Co-creëren met het kwantumveld

We zijn in essentie uitlopers van Bronenergie die informatie uitzenden met onze emoties. Wij creëren onze eigen werkelijkheid door wat we geloven, verwachten en hoe we ons voelen. Wil je neerzetten wat van jou is, dan zul je dus moeten begrijpen hoe dit werkt en meester zijn over wat je uitstraalt.

Luister naar je ziel
Wat jij meemaakt heeft altijd een diepere bedoeling omdat jouw ziel zich heeft voorgenomen alles te ervaren, zodat ze kan belichamen wat ze is.
Alle pijn en lijden en de patronen die je tegenkomt zijn daarom een uitnodiging van je ziel om je bewustzijn te verruimen. Hoe je dat doet, leer je hier. 

Herken jij je hierin?

  • Je bent bang om te falen. 
  • Je wil jezelf liever onzichtbaar maken.  
  • Je stelt het leven en volgen van je missie uit. 
  • Je hebt al (meerdere) opleidingen gevolgd, maar bent nog niet waar je wilt zijn. 
Kirsten-Mind-of-Your-Own

Over Kirsten

Kirsten is een aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerde theoloog. Daar deed ze een vrij doctoraal ingevuld met vakken uit de filosofie, humanistiek, antropologie en mystieke theologie. Met eenafstudeerrichting in  godsdienstpsychologie studeerde ze af op het werk van Ken Wilber.

Na haar studie wist ze één ding zeker: haar werk is bijdragen aan de evolutie van het menselijk bewustzijn.

Ze studeerde af als hypnotherapeut, NLP trainer en is in de VS opgeleid als Neuro-Semantiek trainer en Meta-coach door de grondlegger Michael Hall.

Jarenlang gaf Kirsten les aan coaches en therapeuten bij een bekende coachopleiding. In 2014 ontwikkelde ze haar eigen methode: Nieuwe Geest Coaching. Deze methode is een combinatie van eeuwenoude wijsheidstradities, kwantumfysica, hersenwetenschap en coach-technieken die mensen leren aan het stuur te komen van hun eigen werkelijkheid.

Extra informatie

Duur

Dit coachtraject duurt vier maanden. 

Locatie

Je doet dit traject vanuit het comfort van je eigen huis. 

Kosten

De investering voor dit traject is €1996,-

Wat je krijgt:

Dit coachtraject is een combinatie van 1 op 1 coaching en online coaching. 


Je krijgt: 
1. Toegang tot het transformerende Nieuwe Geest Coachtraject. Dit is een online programma van drie modules en 25 lessen, onderverdeeld in werkboeken en tekstboeken. 
2. Vier 1 op 1 sessies met Kirsten. 
3. Elke week per e-mail feedback op jouw ingevulde werkboeken. De feedback krijg je van jouw coach. 

Hoe het werkt:

Intakegesprek
Voordat je definitief mee kunt doen, word je eerst uitgenodigd voor een intakegesprek. Zijn we een match? Dan kun je je aanmelden voor het coachtraject. 

€ 2300,-
€ 1996,-

Innerlijk Vrij Ondernemen

Doen waarvoor je gekomen bent lukt pas écht wanneer je de draken die je klein houden hebt getemd. Start met ons krachtige programma, transformeer je meest belemmerende patroon en leer Innerlijk Vrij Ondernemen.


Veelgestelde vragen | Innerlijk Vrij Ondernemen

Hoeveel tijd kost het om mee te doen aan dit programma?

Per week ben je ongeveer één tot anderhalf uur bezig met het lezen en maken van de opdrachten.
De geleide meditatie doe vijf keer per week. Deze duurt ongeveer vijfentwintig minuten.
We hebben elke maand één coachcall met de groep. Dit duurt maximaal twee uur.
En je hebt vier één op één coachsessies met jouw coach, van anderhalf uur per keer.
Al met al is het dus een intensief programma. Houd daar rekening mee en meld je alleen aan, als je bereid en in staat bent om deze tijd, voor vier maanden, in jezelf te investeren. Doe je dat, dan zijn de resultaten er ook naar.

Ik heb al zó vaak geprobeerd dit patroon te veranderen. Waarom zou het me nu wel lukken?

De meeste coach- en verandertrajecten hebben onvoldoende aandacht voor de neurologische, biochemische kant van verandering. Veranderen is voor een belangrijk deel afkicken van een oud patroon, niet alleen in gevoel, gedrag en denken maar ook in je neurologie en biochemie. Dit betekent dat je gaat afkicken en terugvallen. Grote kans dat jou dit ook is overkomen en dat je dit destijds niet wist, waardoor je opgaf.

Wie een patroon in zichzelf verandert zal merken dat het patroon eerst heviger aan gaat. Je valt terug. De meeste mensen haken in deze fase af. Of blijven jo-joën.

Dit coachtraject helpt je door deze fase heen doordat het je de tools, kennis en begeleiding geeft die je nodig hebt om te blijven stappen in je gewenste staat van zijn. Ook als je je niet goed voelt. Juist als je je niet goed voelt! Als je dit volhoudt zal je merken dat je op een gegeven moment ECHT veranderd bent.
Een waarschuwing is wel op z’n plaats: dit programma is behoorlijk intensief dus begin er alleen aan als je voldoende tijd en motivatie hebt. Eén ding garanderen we: alles wat je nodig hebt om succesvol te veranderen zit in dit programma. Het enige dat jij hoeft te doen is: DOEN. Ook wanneer het moeilijk is en het lijkt dat je verder weg dan ooit van je doel bent. Vraag om hulp, deel je zorgen en ga gewoon door. Onderzoek wijst uit dat ons brein veranderbaar is. Een nieuw neuraal netwerk is in principe aan te leggen in één maand tijd! Het enige dat nodig is een half uur per dag herhalen van de gewenste emoties en gedachten. Dat is waar de meditaties in dit programma voor zijn ontwikkeld. We weten vaak wel wat er nodig is. Waar je resultaat behaalt is wanneer je dit consequent blijft doen, zolang als nodig is. Als je meedoet aan Innerlijk Vrij Ondernemen krijg je alle tools in de juiste volgorde aangereikt EN de liefdevolle stok achter de deur om het vol te houden.

Ik ben onder behandeling van een psycholoog/psychiater. Kan ik meedoen?

Dat zullen we tijdens het intakegesprek samen bekijken. Denk er dus aan, dit tijdens de eerste kennismaking te benoemen. Weet wel dat dit een coach-programma is en geen therapie. Coaching is geschikt voor mensen die voldoende veerkracht hebben om zichzelf te kunnen dragen als er sprake is van oud zeer en beperkende patronen. Therapie is nodig wanneer je die veerkracht niet voelt en jezelf momenteel nog onvoldoende kunt dragen, dat wil zeggen in staat bent jezelf te managen. Tijdens het intakegesprek kijken we wat voor jou het beste is om te doen.

Wat maakt dat dit programma anders is dan andere coachtrajecten?

-In plaats van één niveau aan te pakken werken we op alle vier de niveaus van perceptie (fysiek, geest, ziel en kwantumveld). Dit maakt dat er geen ontsnappen aan is: veranderen zul je.
- Dagelijks herhalen is de enige manier om effectief en efficiënt te veranderen. Waar je normaal tientallen jaren over doet om te veranderen, verander je nu in minder dan een half jaar. Je krijgt hier de tools voor.
- Naast online krijg je veel ondersteuning en coaching. Jouw coach leest mee met je werkboeken en is er voor je om je vragen te beantwoorden, jouw grote visie te bewaken en je aan te moedigen. Dit maakt het zo krachtig: met alleen online kun je er nog onderuit. Met deze combi niet en dat is maar goed ook!
- De timing en structuur kloppen als een bus. Je krijgt de juiste kennis, hulpbronnen en tools in de juiste volgorde op het juiste moment.
- De kracht van samen. Helaas snappen partners en vrienden vaak niet waar je mee bezig bent. Ze geloven er niet in en dat ondermijnt je, hoe goed je ook je best doen je vertrouwen hoog te houden. Daarom wil je dit liefst niet alleen doen maar met een groep gelijkgestemden. In de groep is veel liefde en inspiratie. Je hoeft hier niets uit te leggen. We snappen jouw visie omdat het de onze is. Wij ondersteunen elkaar.

Ik ben geen coach, mag ik toch meedoen?

Ik werk zelf alleen nog met coaches maar je kunt zeker meedoen door je aan te melden bij een van de coaches die door mij zijn opgeleid. Je vindt ze op de community pagina.

Jant Veenstra - Trainer en Coach
Jarenlang werkte ik voltijd als gezins- en relatie therapeut/coach voor de kinderbescherming en jeugdzorg. Een zware baan. Al langer voelde ik dat dit niet echt was wat ik wilde. Ik durfde de baan echter niet op te zeggen. Ik had angst om voor mezelf te beginnen. Ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van onze drie kinderen. Wat nu als ik niet genoeg verdien?
Deze situatie hield niet langer. Ik raakte steeds verder bij mezelf vandaan. 
Door dit programma heb ik knopen doorgehakt.  Mijn oude baan heb ik opgezegd. En ik doe nu werk waar ik ECHT blij van word. Ik train en coach leidinggevenden en word gevraagd voor lezingen. Ik val weer samen met mezelf.
 
Sara - Coach
Ik kwam maar niet tot verandering, durfde niet het roer om te gooien. Ik bleef in mijn eigen kramp van te hard werken, te weinig ruimte durven innemen en veel argumenten om mijn leefsituatie te houden zoals deze was. Vol stress, teveel ambities, te weinig mijn hart durven volgen. 
Twijfels om aan dit coachtraject te beginnen had ik zeker: financiën was een belangrijke zorg en het ongeloof dat een online programma zou kunnen helpen. Ik ben super blij dat ik het toch heb gedaan. Dat een online programma innerlijk zoveel teweeg kan brengen, dat had ik vooraf niet kunnen bedenken. Ik ben stappen gaan maken zo groot! Alles is anders nu. Van mijn stressvolle veelomvattende baan ben ik overgestapt naar een nieuwe inspirerende job als coach in een ander werkveld.   Ik ben veranderd, ja het is echt zo. Dank Kirsten voor jouw handreiking en liefdevolle mega-duw in de juiste richting

Laten we samen aan de slag gaan!

Meld je aan voor een gratis intakegesprek.