Jij als coach bent essentieel in deze grootste transitie van ons bewustzijn ooit

Sta in je kracht doe waarvoor je gekomen bent

Missie / visie 

We zitten in de grootste transformatie van onze beschaving ooit. Collectief en individueel transformeren we  van onbewuste beïnvloeding naar bewuste creatie. We staan letterlijk aan de vooravond van een samenleving waar iedereen zijn maximale potentieel benut.

Wij geloven dat coaches een zeer belangrijke rol spelen bij deze transitie. Jij als coach kunt met jouw expertise  cliënten bijstaan bij wat er nu van ons gevraagd wordt: ons potentieel leven en ons bewustzijn evolueren. 

Het is onze missie om zoveel mogelijk coaches klaar te maken voor deze taak. Dit doen we met trainingen die jouw coachskills up-to-date maken voor wat er de komende tijd dringend nodig is: persoonlijk leiderschap en bewuste creatie.  

Ons  bewustzijn co-creëert de werkelijkheid op basis van wat de geest gelooft. Ben je eigenaar van je geest, dan verander je jouw werkelijkheid. 

Over Kirsten

Kirsten is een aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerde theoloog. Daar deed ze een vrij doctoraal ingevuld met vakken uit de filosofie, humanistiek, antropologie en mystieke theologie. Met eenafstudeerrichting in  godsdienstpsychologie studeerde ze af op het werk van Ken Wilber.

Na haar studie wist ze één ding zeker: haar werk is bijdragen aan de evolutie van het menselijk bewustzijn.

Ze studeerde af als hypnotherapeut, NLP trainer en is in de VS opgeleid als Neuro-Semantiek trainer en Meta-coach door de grondlegger Michael Hall.

Jarenlang gaf Kirsten les aan coaches en therapeuten bij een bekende coachopleiding. In 2014 ontwikkelde ze haar eigen methode: Nieuwe Geest Coaching. Deze methode is een combinatie van eeuwenoude wijsheidstradities, kwantumfysica, hersenwetenschap en coach-technieken die mensen leren aan het stuur te komen van hun eigen werkelijkheid.
Met haar trainingen leidt ze coaches op tot experts van persoonlijk leiderschap en bewuste creatie, omdat ze gelooft dat dit is wat de mensheid nodig heeft op haar volgende evolutionaire stap.

Wat anderen over Kirsten zeggen:

Annet Bolt - coach, mentor en sparringpartner
Kirsten is een super fijn en lief mens en heeft heel veel kennis en wijsheid in huis. Ze is enorm gedreven om je alles zo goed mogelijk bij te brengen. Kirsten is er heel goed in om te zorgen voor verbinding in de groep. Je voelt je snel bij haar op je gemak en de setting van haar opleidingen is warm en prettig. 
Maarten Emmelkamp- trainer en coach
De magie van Kirsten is dat ze je in duidelijke stappen mee kan nemen naar een hoger bewustzijn. Dit heeft ze in haar opleidingen heel helder vormgegeven en dit kan ze echt heel goed. Ze zegt: ga doen waarvoor je gekomen bent en dat doet ze ook écht zelf. Dat vind ik inspirerend. 
Manon Muilwijk - coach
Kirsten beloofde me dat ze mij zou leren hoe ik van A tot Z mijn clienten succesvol door een verandertraject kan begeleiden en hoe ik dit overzichtelijk doe. En die belofte heeft ze ook echt waargemaakt. 
Anouk Janssen - zelfstandig business creative
Je hebt coaches en coaches. Kirsten is het niveau champions league. Er ontgaat Kirsten niets. Liefdevol, doelgericht, betrokken, zorgzaam en met humor gaat ze samen met je naar de kern. Ze neemt de tijd, geeft advies en gaat over tot actie. Haar programma's zitten onwijs goed in elkaar.

 Gratis checklist: succesvol veranderen in acht stappen


  • Ontdek je eigen blind spots.
  • Breng helderheid, overzicht en structuur in je veranderprocessen.