Mindset Academie voor Coaches

Voluit doen waarvoor jij gekomen bent

Verbinden met gelijkgestemde coaches

De wereld heeft als nooit tevoren coaches nodig. We staan namelijk letterlijk aan de vooravond van een samenleving waar iedereen haar potentieel verwezenlijkt.


Wij zijn het, die mensen bij dit proces mogen begeleiden. Superleuk en belangrijk werk!

Coaches hebben ook een plek nodig om gevoed en te gesteund worden. Een groep gelijkgestemden die je blinde vlekken spiegelt,  je de juiste vragen  stellen en jou helpt om jouw potentieel te leven. Een plek waar je jezelf kunt zijn en verder kunt leren en groeien. Die plek vind je hier. 

 

null

Groepen

Voor elke cursus die je bij Mind of Your Own koopt, hebben we een groep. Wanneer je lid wordt van de community, en je hebt een cursus gekocht, wordt je automatisch lid van de groepen waar je een cursus van hebt. 
In deze groep kun je verbinden met coaches die hetzelfde hebben geleerd als jij. Hier kun je samenkomen,  oefenen met elkaar, feedback geven en vragen stellen aan elkaar. 

null

Boards

We hebben verschillende borden waar je kunt praten en tips uitwisselen met elkaar over aansprekende onderwerpen. 

Bijvoorbeeld: verbindende marketing en sales, coaching voor ouders en gezinnen, leefstijl en voedingscoaching, coaching en therapie, en coaching en de nieuwe aarde. 

null

Trainingen

Bij ons vind je trainingen op het gebied van mindset en coachskills om jouw inner- en outer- game te sterken en verfijnen, zodat jij nog meer kunt gaan doen waarvoor jij gekomen bent. 

Deze coaches zijn opgeleid door Mind of Your Own en zijn al lid van de 

MINDSET ACADEMIE 

Onze coaches

Deze coaches zijn opgeleid in alle tools van Mind of Your Own en ze hebben allemaal hun eigen specifieke expertise.


Tina Evers 

Tina is gediplomeerd Nieuwe Geest Coach, healer, reader en levenstherapeut. Tina is expert in de Assen van Verandering, de Matrix, de Blauwdruk en het Coachtraject op Maat. Bij haar kun je individueel het Innerlijk Vrij Ondernemen programma volgen. 


Monica Kemner

Monica is gediplomeerd Nieuwe Geest Coach, luisterkindwerker en -trainer, Medium- en Trancehealing therapeut en Systemisch Opsteller. Monica is expert in de Assen van Verandering, de Matrix, de Blauwdruk en het Coachtraject op Maat. Bij haar kun je individueel het Innerlijk Vrij Ondernemen programma volgen. 


Diana Freericks

Diana is gediplomeerd Nieuwe Geest Coach en luisterkind werker. Ze is expert in de Assen van Verandering, de Matrix, de Blauwdruk en het Coachtraject op Maat. Bij haar kun je individueel het Innerlijk Vrij Ondernemen programma volgen. 


Marlies van der Hout 

Marlies is gediplomeerd Nieuwe Geest Coach, verhalenverteller, mentor en inspirator voor vrouwelijke ondernemers. Geschoold in onder andere NLP, systemisch werken en transactionele analyse. Marlies is expert in de Assen van Verandering, de Matrix, de Blauwdruk en het Coachtraject op Maat. 

Heb je behoefte aan verbinding en professionalisering? Sluit je gratis aan!

Jant Veenstra- coach, healer en reader
Kirsten heeft een ongelofelijk gerichte focus en is enorm toegewijd. Ze kan echt spiegelen, je kern naar voren brengen en confronteren als je dat wil. Ik ben echt verder gekomen.
Frank Rood - trainer en coach
Jarenlang wist ik dat ik een grotere missie had maar ik had angst er aan te beginnen. Na de training bij Kirsten ben ik die angst kwijt. Dat ontroerd me nog steeds. Ik ben zichtbaar en leef mijn missie.