Transformeer je triggers

Transformeer je triggers. Juist in deze tijd is dit van het grootste belang. Veel spirituele mensen hebben er moeite mee zich bezig te houden met 'negativiteit'. Het zou je vibratie naar beneden halen en alleen maar meer ellende veroorzaken. Dat is een misvatting. Waarom dat zo is en wat het belang is je eigen negativiteit juist volledig aan te kijken lees je hier.  Je hebt het vast wel eens eerder gehoord want verschillende mensen schrijven erover: 🔥We leven in de 'eindtijd'. 🔥We bevinden ons in een spirituele oorlog. 🔥Dit is de tijd van het grote ontwaken. In deze tijd is het van cruciaal belang dat je jouw triggers transformeert. Dat vraagt van je dat je niet alleen maar het licht voedt maar ook het donker onder ogen komt. Eerst en vooral in jezelf. Daarvoor is het nodig dat we aanvaarden dat zowel licht als donker bestaat. Wegkijken is geen optie meer.

Polariteit is een wetmatigheid. Deze tijd vraagt dat we kiezen voor het transformeren van het onbewuste.

Polariteit is onderdeel van onze werkelijkheid, of je het nu leuk vindt of niet. Dit is dan ook geen prettige tijd voor wie graag 'de middenweg' wil bewandelen want die is er momenteel niet. Veel 'spirituele' mensen hebben hier moeite mee. Ze hebben het idee dat ze, doordat ze niet bezig zijn met het duister, ze het duister ook niet voeden en het daardoor misschien wel ophoudt te bestaat. Dat is een misvatting. Alles in deze dimensie is onderhevig aan de principes van Natural Law. Polariteit is één van die principes. Deze tijd vraagt van ons dat we heel bewust kiezen voor het transformeren van het onbewuste, donkere in onszelf en onze samenleving.

Kiezen voor het licht is geen filosofische kwestie.

Het is heel praktisch en betekent dat je het duister in jezelf opzoekt en transformeert. Dit is wat mensen bedoelen als ze zeggen: omarm je schaduw. Die dingen in jezelf die je verafschuwt, waar je je voor schaamt en waar je bang voor bent volledig aankijken en in het licht zetten. Deze schaduw ontdek je vaak in relatie met anderen. Als je de schaduw in jezelf nog niet hebt gevonden, dient zich wel iemand of iets aan in je leven wat datgene wat onbewust is in jou representeert. De 'Wappie-Schaap toestanden' van de afgelopen jaren is daar een prima voorbeeld van. we worden gevraagd de pijn die onder onze schaduw zit helen zodat je schaduwkant op een gezonde manier geïntegreerd kan worden in jezelf.

Het duister negeren is het voeden.

Dit gebeurt vaak met de beste intenties: omdat 'accepteren wat is' een belangrijke waarde is bijvoorbeeld. Als deze mooie waarde betekent dat je je erbij neerlegt en het verder negeert is dit in deze tijd iets wat je niet wilt doen. Waarom? Omdat 'het kwaad' daadwerkelijk bestaat en zich voedt met onopgelost trauma, onbewuste beperkende patronen, schaduwkanten en oud zeer. Het groeit daardoor en wint terrein. Als je begrijpt dat Yin en Yang universele principes zijn, die daadwerkelijk van invloed zijn op ons leven, is dit niet moeilijk aan te nemen. Maar het is voor veel mensen toch moeilijk, waardoor ze het liever wegstoppen. En dat is het laatste wat je wilt doen momenteel, zeker als je meer liefde en licht wilt in deze wereld.

Het belang van 'innerlijk werk doen' juist nu.

Net zoals dat er engelen zijn in andere dimensies, zijn er ook duistere wezens. Ze komen af op oud zeer en trauma en vinden een ingang in je energieveld, daar waar dit nog niet geheeld is. Het is geen leuk onderwerp en het klinkt misschien nogal eng maar ik wil het toch bespreekbaar maken omdat het zo belangrijk is. Het duister wint namelijk terrein als we ons niet bewust zijn van hoe het opereert. Juist mensen met veel licht, die veel licht brengen zijn interessant voor hen. Daarom is het zo belangrijk om je innerlijk werk te blijven doen, juist nu. Als je weet dat het bestaat kun je er immers iets tegen doen. Ons bewustzijn is namelijk ongekend krachtig.

Hoe kies je voor het licht?

Kiezen voor het licht is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, niet je alleen maar focussen op wat je WEL wilt en doen alsof het andere niet bestaat. Dat is een veel voorkomende misvatting die in de hand wordt gewerkt door de vele 'wet van aantrekking coaches'. Kiezen voor het licht is beiden: 1. Focussen op wat je WEL wilt en je vibratie verhogen tot je resoneert met de werkelijkheid waarnaar je verlangt 2. Kijken naar je eigen triggers en die transformeren en de dingen in jezelf en je leven veranderen die niet resoneren met wie je werkelijk bent. Kortom: deze tijd vraagt om het maken van keuzes. Soms zijn dit spannende of pijnlijke keuzes die consequenties hebben. Angst oproepen en je ego doet inkrimpen. Ik zou willen zeggen: feel the fear and do it anyway. Omdat je niet voor niets nu hier bent. Doe wat je kunt en dat is vooral het innerlijk werk. Als je er graag een beetje hulp bij hebt dan raad ik je aan om mee te doen met de Transformatie Challenge. Klik hier om je aan te melden.


Over de schrijver
Reactie plaatsen