OUD ZEER TRANSFORMEREN VOOR MISSIE-ONDERNEMERS
20 september 2018 

OUD ZEER TRANSFORMEREN VOOR MISSIE-ONDERNEMERS

Ben je ondernemer en heb je een moeilijke jeugd gehad? Dan is de kans groot dat je bent gaan ondernemen om jezelf te bevrijden en de wereld een stukje mooier te maken. Je komt vervolgens jezelf enorm tegen. Je onderneming spiegelt je diepste overtuigingen en nodigt je uit ze onder ogen te komen en te transformeren. De grootste expressie van jezelf te zijn en de scheppende kracht van je geest te gebruiken om je visie te verwezenlijken. Is voor jou de tijd gekomen hier grote stappen in te maken? Dan nodig ik je uit voor een bijzondere masterclass.

Veel ondernemers die van hun passie hun bedrijf hebben gemaakt ervaren van minderwaardigheid. Heel apart, maar blijkbaar maakt het verwezenlijken van je diepste verlangen ook de grootste angsten in je los. Je bent bang om fouten te maken, bang om zichtbaar en hoorbaar te zijn, keuzes te maken (want oh wee als je een foute keus maakt). Onderhuids denk je: wie zit er nu op mij te wachten? Hierdoor ga je uitstellen, heb je een gebrek aan focus en daadkracht en dit zie je terug in je resultaten. Herkenbaar?

Dan herken je vast ook het volgende:

 • je hebt al flink wat ondernomen om deze beperkende overtuigingen te doorbreken
 • het verbaasd je daarom dat ze je nog steeds parten spelen (je had dit toch al opgelost?)
 • je bent er wel een beetje klaar mee en daarom negeer je dat stemmetje in je hoofd en ga je heel hard werken en alles zo goed mogelijk doen om te compenseren wat je eigenlijk wel weet: dit blijft me achtervolgen zolang ik het niet heb getransformeerd
Je weet dat wat je onbewust gelooft, bepaalt hoe je denkt en hoe je denkt bepaalt hoe je je voelt. Wat je dagelijks voelt, gelooft en verwacht bepaald de informatie die je uitstraalt en dit is wat je terug gespiegeld krijgt in de vorm van gebeurtenissen, omstandigheden, relaties. Klik hier om verder te lezen hoe dit precies werkt. Daarom gaat je onderneming alleen echt stromen als je van binnenuit verandert. En daar gaat deze masterclass over.

Dit is wat je leert:

 • hoe blokkerende patronen ontstaan en hoe je ze loslaat en vervangt door kracht gevende patronen.
 • wat de blauwdruk is van je geest en hoe je die gebruikt om een nieuw neuraal netwerk aan te leggen
 • hoe het komt dat je met de kracht van je eigen geest je eigen uitkomsten beïnvloedt en stuurt
 • hoe je, met die kennis, in kunt loggen op het kwantumveld en daar kunt aanhaken aan de grootste expressie van jezelf zodat je meer mensen kunt bereiken en jouw bijdrage zult vergroten
 • wat er nodig is om van deze versie van jezelf je nieuwe gewoonte te maken, een nieuw neuraal netwerk dat op de automatische piloot gaat draaien.

Data en tijden:

Maandag 24 september van 09:30 tot 11:30. Aanmelden? Klik hier om je aan te melden. Woensdag 3 oktober van 09:30 tot 11:30. Aanmelden? Klik hier om je aan te melden. Maandag 8 oktober van 09:30 tot 11:30. Aanmelden? Klik hier om je aan te melden.

Hoe het werkt (lees dit even goed):

Er worden veel webinars en online masterclasses gegeven. Je hebt daar waarschijnlijk goede en minder goede ervaringen mee. Mijn online trainingen zijn waarschijnlijk iets anders dan je gewend bent. Lees onderstaande, zodat je kunt beslissen of dit iets voor je is.
 • ik werk in kleine groepjes, maximaal 15 deelnemers tegelijk
 • de camera staat bij iedereen aan. We zien elkaar dus. Je kunt daarom niet anoniem op de achtergrond meeluisteren of ‘m stiekem peren (dit lijkt eng maar is juist erg leuk en zorgt ervoor dat je echt resultaten boekt)
 • iedereen stelt zich even kort voor en vertelt de reden van zijn/haar komst
 • het is een combinatie van leren, ondergaan en ervaringen delen: je krijgt kennis, ik begeleid je door oefeningen en we delen ervaringen met elkaar
 • soms gaan we in sub-groepjes uit elkaar
 • je krijgt echt waardevolle content en ervaringen waar je direct mee verder kunt: de ‘grote oplossing’ wordt je dus niet onthouden als je geen intentie hebt een programma bij mij te volgen in tegenstelling tot de meeste webinars.
 • aan het einde vertel ik over een mogelijk vervolg.
HET IS KOSTELOOS MAAR DAARDOOR NIET VRIJBLIJVEND. ALS JE JE INSCHRIJFT, KOM DAN OOK ECHT ANDERS ONTNEEM JE EEN ANDER DE KANS OM DEEL TE NEMEN!

Over mij als trainer:

Mijn naam is Kirsten Schults en ik ben opgeleid als hypnotherapeut, NLP Master en Meta- Coach. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als Sociaal Cultureel Theoloog/Godsdienstpsycholoog. In Nederland ben ik 1 van de 6 Neuro-Semantiek trainers die opgeleid zijn door de Amerikaanse psycholoog Michael Hall. De afgelopen 8 jaar heb ik honderden coaches en therapeuten les gegeven in succesvol verandering begeleiden toen ik als docent verbonden was aan een coachopleiding. Sinds 2014 heb ik mij toegelegd op het helpen van missie-ondernemers bij het creëren van een groter bereik en meer impact door gebruik te maken van de innerlijke kracht van je bewustzijn. Ik heb mijn eigen online coachprogramma ontwikkeld waar ik coaches in train zodat zij er ook mee kunnen werken en niet zelf het wiel hoeven uit te vinden. Ik werk 1 op 1 of in groepen met met onder andere de programma’s Innerlijk Vrij Ondernemen en het Nieuwe Geest Coachtraject. Ik vertel hier iets over aan het einde van de masterclass.

Wat anderen zeggen:

“Ik heb zojuist een webinar gevolgd. Ik moet zeggen: HEEL BIJZONDER! Zo anders dan wat ik gewend ben ik dit dichtbeboste gebied vol webinars. Deze was klein en dus interactief en werd door Kirsten met zoveel liefde begeleid. Ik was werkelijk geraakt! Kan het alleen maar aanraden.” Bianca Dekker van PTTS De Baas. “Fijne coach, veel ervaring, goede webinars die anders en beter zijn dan andere business coaches.” Mariska Bos van Inspire2Teach. "Ik vond het een interessante en hele informatieve webinar. Prettig van opbouw en de informatie was helder en goed doordacht. Kirsten komt heel integer over en ze heeft duidelijk verstand van zaken. De oefeningen bij de webinar brachten me meerdere inzichten waar ik zelf mee aan de slag kan gaan. De vorm om iedereen te kunnen zien, vond ik persoonlijk heel verfrissend. Ik voelde me veel meer betrokken en het is veel leuker en persoonlijker om terug te kunnen praten. Ik raad deze webinar zeker aan om te doen." Hanneke van https://kindheartdevelopment.com/ “Wat een prachtige, herkenbare, inspirerende en warme webinar. Dank je wel voor het delen hiervan. De meditatie vond ik ook erg bijzonder en werd daar ook enorm gelukkig van.” Wie dit schreef weet ik niet meer maar ze was er bij vorig jaar :-)

Data en tijden:

Maandag 24 september van 09:30 tot 11:30. Aanmelden? Klik hier om je aan te melden. Woensdag 3 oktober van 09:30 tot 11:30. Aanmelden? Klik hier om je aan te melden. Maandag 8 oktober van 09:30 tot 11:30. Aanmelden? Klik hier om je aan te melden.   Super leuk als je erbij bent. Tot dan!   xxx Kirsten Kirsten Schults
Over de schrijver
Reactie plaatsen