INNERLIJK VRIJ ONDERNEMEN MASTERCLASS
14 december 2016 

INNERLIJK VRIJ ONDERNEMEN MASTERCLASS

  “Schatje dit kan zo niet langer. Wanneer denk je dat nu eindelijk eens geld gaat binnenbrengen? Misschien wordt het tijd om je conclusies te trekken en iets anders te gaan doen.” Huilend zat ik naast Maarten achter mijn computer toen ik zei dat stoppen voor mij geen optie is. “Dit is mijn levenswerk. Ik ben 41. Ik kan niets anders doen, hier ben ik voor geboren. Als ik moet stoppen heeft het voor mij allemaal geen zin meer.” Ik was wanhopig - super ver weg van innerlijk vrij ondernemen - en heb gebeden om hulp. Wat zie ik niet?? Help me want ik wil zo graag mijn werk doen, mijn kennis delen en anderen helpen. Als je deze worsteling herkent dan heb je vast ook wel eens ervaren:
 • dat je de dingen die je echt moet doen, uit de weg gaat
 • dat je training na training volgt en altijd denkt dat deze nieuwste DE oplossing is
 • dat je alles volgens ‘het boekje doet’ maar nog steeds te weinig klanten hebt
 • dat je jezelf constant vergelijkt met andere ondernemers en er dan bekaaid afkomt
 • dat je bang bent, niet goed genoeg te zijn
 • dat je verkrampt als je naar buiten wilt treden met je werk.

Waarom lukte het niet?

Maar liefst 20 jaar heeft het mij gekost om los te komen van onzekerheid en mezelf klein maken. In die jaren heb ik echt ALLES geprobeerd. Coaching en therapie plus alle boeken gelezen, goeroes gemodelleerd, de mooiste sales-pagina’s leren schrijven, webinars gegeven, online programma’s gemaakt. ALLES EN TOCH LUKTE HET NIET. WAAROM?Op een avond kreeg ik ineens een ingeving (misschien herinner je het blog dat ik daarover schreef nog), zo helder dat ik er niet meer onderuit kon: IK LEEF MIJN EIGEN MISSIE NIET! Ik leer anderen hoe het moet maar doe het zelf niet. Niet echt. Niet consequent. Wat ontzettend ontluisterend... Je moet weten: ik weet precies hoe ik beperkende patronen doorbreek en vervang door krachtgevende patronen. Dit is waar ik me de afgelopen 20 jaar in gespecialiseerd heb notabene. Ik heb er zelfs les in gegeven aan honderden coaches en therapeuten en er een online cursus van gemaakt. WTH?!

Hoe het veranderde.

Vanaf dat moment ben ik elke ochtend om kwart over 5 mijn bed uitgegaan zodat ik om half 6 beneden op de bank zat. Voor die tijd kon ik echt nooit uit mijn bed komen maar opeens ging het (redelijk) makkelijk. Wat ik wist dat mogelijk was, gebeurde. Na anderhalve maand was alles anders. Dit is hoe:
 • ik voel me de hele dag aangesloten op mijn Bron
 • ik voel me rustig, geaard, vrij en ontzettend dankbaar en blij
 • ik kan mijn ‘oude geest’ alleen nog maar met moeite oproepen (wat ik natuurlijk niet doe)
 • ik kan ineens al mijn talenten en vaardigheden soepel inzetten in gesprekken
 • ik heb hierdoor super toffe gesprekken met de leukste mensen, stuk voor stuk mijn ideale klant
 • 5 van de 7 keer zeiden ze ‘ja’ tegen mijn traject (?!!!)
 • ik verkocht mijn traject zelfs een keer zonder nog een salespagina te hebben of überhaupt een prijs te hebben genoemd.
Angst om mijn eigen ruimte in te nemen - mezelf volledig te bewonen - was de grootste oorzaak dat ik als missie-ondernemer nog niet succesvol was. Ik ontdekte dat mijn bedrijf pas gaat stromen nadat - echt alleen nadat - ik mezelf innerlijk had ontwikkeld tot de persoon die ik kan zijn. Ben jij, net als ik, ondernemer geworden omdat je de grootste expressie van jezelf wilt worden en wil bijdragen aan een betere wereld? Is het tot nu toe niet gegaan zoals je het verwacht en gewild had en heeft dit te maken met jezelf volledig bewonen en oude patronen loslaten?

Innerlijk vrij ondernemen masterclass.

Woensdag 4 januari geef ik een online Masterclass Innerlijk Vrij Ondernemen, waarin ik vertel hoe je van geblokkeerd naar innerlijk vrij beweegt. Tijdens deze Masterclass leer je:
 • hoe het komt dat je steeds in hetzelfde cirkeltje blijft ronddraaien
 • waarom je hier niet uitkomt door nog beter te worden in marketing of nog harder te werken
 • wat er precies nodig is om te transformeren en de persoon te zijn die je kunt zijn
 • dat je alles al in huis hebt om dit NU te gaan doen.
LET OP: ER IS PLEK VOOR 10 MENSEN PER MASTERCLASS. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in en nog belangrijker: wees vroeg aanwezig. Klik hier of op de onderstaande knop om je aan te melden.
Over de schrijver
Reactie plaatsen