HOE FRANK ZIJN ANGST VOOR TE WEINIG INKOMEN EN KRITIEK VAN ANDEREN LOSLIET EN SUCCESVOL ZIJN MISSIE GING LEVEN
28 september 2018 

HOE FRANK ZIJN ANGST VOOR TE WEINIG INKOMEN EN KRITIEK VAN ANDEREN LOSLIET EN SUCCESVOL ZIJN MISSIE GING LEVEN

“Wie ben ik om iets groots in de wereld neer te zetten? Is het niet gewoon alleen maar ‘meer van hetzelfde’? Bovendien, wat nu als, wat ik laat zien, wordt afgewezen? Als IK wordt afgekeurd?” Frank kwam bij mij omdat hij een heel sterk missie-gevoel had maar er niet aan durfde beginnen. Hij stelde het steeds maar weer uit. Naast bovenstaande gedachten was Frank ervan overtuigd dat hij pas kon gaan doen wat hij leuk vond, als hij voldoende geld verdiende en genoeg tijd had. Van beiden was geen sprake op dat moment. Hij was net gescheiden en moest een flinke alimentatie betalen en hij had een super druk trainingsbedrijf en zag geen mogelijkheden om minder te gaan werken. Kortom: de angst voor onvoldoende inkomen en de angst om zichzelf te laten zien zorgde ervoor dat Frank de stap niet nam om zijn diepste verlangen - zijn missie - te gaan leven. Toch sprong hij vorig jaar in het diepe en melde zich aan bij Innerlijk Vrij Ondernemen, mijn intensieve 5 maanden programma. In die maanden leerde Frank de enorme kracht van zijn geest bewust benutten om zijn meest belemmerende overtuigingen en cirkels in denken en voelen bewust te maken en neurologisch af te leren; letterlijk los te weken. Voor hem waren het dit soort gedachten en emoties:
 • angst om mezelf te laten zien en angst om geen inkomsten te hebben
 • ik doe niets bijzonders
 • mensen vinden mij stom
 • mijn missie levert geen geld op
Daarnaast leerde Frank en nieuw patroon aanleggen in zijn lichaam een geest. Nieuwe overtuigingen, verwachtingen, gedachten en gevoelens. Zoals:
 • liefde, blijdschap, verbondenheid en vrijheid
 • alles spant samen om wat goed is te vervullen
 • ik heb vertrouwen in de stroom
 • ik mag ten volle leven, heb een missie te vervullen
 • ik heb vertrouwen dat alles er al is
Het doel was om deze kracht-gevende (of beter gezegd: waarachtige) overtuigingen en emoties op de automatische piloot te krijgen. Er een nieuw patroon, een nieuw neuraal netwerk, van te maken. Dit is iets wat ons brein gemakkelijk kan maar waar veel herhaling en volharding voor nodig is. Dit proces, dat begrijp je wel, ging gepaard met intense emoties. Diepe vreugde, inspiratie en blijdschap maar ook angst. Regelmatig was Frank blij en bang tegelijk. Hij kwam echter tot een heel krachtig besef waardoor hij zich door die angst niet liet weerhouden: “Achter de angst is de Liefde. Achter de angst is de Vrijheid. Angst toelaten, aangaan, accepteren, opent mijn hart. Dat voelt kwetsbaar en juist in die kwetsbaarheid kan de universele liefde stromen. Door de angst vind ik mijn ware zelf, dat geleefd wil worden in het hier en nu. Het leven is er om ten volle geleefd te worden.” Het gevoel om controle te willen houden maakte langzaam maar zeker plaats voor speelsheid: “ik mag gewoon spelen!” Altijd alles goed moeten doen uit angst voor kritiek werd steeds meer een gevoel van los mogen laten, vertrouwen. Het gevoel kritiek te krijgen veranderde in een gevoel van feedback ontvangen. Wat eerst angst voor verwijdering veroorzaakte werd nu een kans op verbinding en zelf-liefde. Wat een super mooi proces en voor mij een enorme vreugde om hier getuige van te zijn. Om zoiets moois te mogen begeleiden!!! Vorige week was Frank weer even bij mij. Hij vertelde dat hij in zo’n super fijne flow zit. Met heel veel energie en plezier is hij wekelijks gestructureerd bezig zijn missie te leven. Hij schrijft zijn online programma en er zit enorm veel vooruitgang in. Angst om zichtbaar te zijn heeft Frank niet meer. Angst voor geen inkomsten ook niet. Met vreugde deelt Frank zijn filmpjes op Linkedin. Bovendien heeft Frank een weg gevonden om zelfs meer te verdienen terwijl hij een stuk minder werkt. Heel bijzonder hoe het leven mee gaat werken als we zelf uit de weg stappen.... Tranen van geluk en dankbaarheid waren er. Frank grienend van geluk :-) Zo gaaf! Dit is waarvoor ik mijn werk doe! Je moet weten dat ik een zelfde proces heb doorgemaakt als Frank bij het vervullen van mijn missie. Alle angsten en belemmeringen ken ik zelf van binnen en buiten. Dat is ook de reden dat ik naar oplossingen ben gaan zoeken en ze, uiteindelijk na lang uitproberen, heb gevonden. Het is een lange hobbelige weg geweest en uiteindelijk heb ik een manier gevonden waarop het makkelijker en vooral sneller kan (ik heb er 20 jaar over gedaan maar dat hoeft gewoon echt niet!). Binnenkort geef ik een online training over innerlijk vrij ondernemen. Daar vertel ik iets over mijn eigen weg maar vooral leer je hoe je belemmerende patronen verandert in kracht-gevende patronen. Je leert:
 • Hoe je -op een positieve manier - de enorme kracht van je geest benut.
 • Hoe een self-fulfilling prophecy werkt en hoe je daar je voordeel mee doet als het gaat om jouw missie te gaan leven.
 • De precieze stappen die ervoor hebben gezorgd dat Frank geen angst meer voelt maar vertrouwen waardoor hij nu de stappen neemt die nodig zijn en inmiddels succesvol en innerlijk vrij onderneemt.
Dus, herken jij jezelf in het verhaal van Frank? Raakt zijn proces je omdat je zijn verlangen en angst deelt? Wil je ook niets liever dan jouw missie voluit gaan leven en voor eens en altijd stoppen met zelf-sabotage? Ben je benieuwd hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen en ben je bereid om te doen wat nodig is, ook al vind je het eng? KOM DAN NAAR MIJN ONLINE TRAINING INNERLIJK VRIJ ONDERNEMEN. Daar leer je wat er nodig is om vastgeroeste neurale netwerken te veranderen. Welke stappen je daarvoor moet nemen en hoe je samenwerkt met de immense kracht van het (universeel) bewustzijn. Zodat ook jij succesvol wordt in het leven van je missie. Denk je nu: "ja ja zal wel, ik ken dat. Een online training is één lange salespitch waar je een worst wordt voorgehouden die je pas krijgt als je aan het einde het programma koopt dus daar heb ik geen zin in." Weet dan dat mijn online trainingen ECHT waardevol zijn. Ik houd je geen worst voor en je krijgt de daadwerkelijke stappen te horen. Je krijgt de kennis die je nodig hebt en we gaan zelfs een fundament leggen voor je nieuwe geest, je nieuwe neurale netwerk. Uiteraard moet je de stappen vervolgens ook gaan DOEN, maar dat spreekt vanzelf. Klik op de foto hieronder om er meer over te lezen. Je leest daar ook ervaringen van mensen die je voor gingen en je kunt je daar aanmelden. Wie weet tot volgende week! Liefs Kirsten
Over de schrijver
Reactie plaatsen