MASTERCLASS INNERLIJK VRIJ ONDERNEMEN
10 september 2018 

MASTERCLASS INNERLIJK VRIJ ONDERNEMEN

Je hoeft geen 20.000 volgers op Instagram te hebben. Je wil gewoon neerzetten wat van jou is. Je bestemming leven. Spelenderwijs. Met plezier en succes. En anderen laten zien dat het mogelijk is: leven zoals het bedoeld is. En natuurlijk weet je over marketingfunnels en salesscripts. Prima tools die alleen niet werken zolang je diep van binnen nog steeds gedreven wordt door een oud patroon. Daarom begint succesvol ondernemen bij innerlijk vrij zijn. Vrij van oude programmeringen en vrij om gebruik te maken van de enorme scheppende kracht van je geest. Daar gaat deze masterclass over.

Dus of het nu gaat om gewoon zonder hakkelen en rood worden vertellen wat je doet of je website teksten schrijven terwijl je aangehaakt bent bij waar jij in gelooft - in plaats van gericht op wat anderen willen horen. Ondernemen is persoonlijke ontwikkeling in overdrive want werk maken van je grootste passie roept nu eenmaal je grootste draken op. Je onderneming is namelijk een spiegel van je onderbewuste programmeringen. Wat je ten diepste gelooft en verwacht komt tot leven als je gaat doen wat je het allermeest naar verlangt. Zo nodigt je onderneming je steeds weer uit om vernauwingen in je bewustzijn onder ogen te komen en los te laten. Groter te groeien, dichter bij je Zelf te komen. De immense scheppende kracht van je geest te gebruiken om je grootste visie te manifesteren en daarmee dus op te houden met het verleden te blijven re-produceren. De masterclass Innerlijk Vrij Ondernemen leert je hoe.

In anderhalf uur leer je:

 • hoe blokkerende patronen ontstaan en hoe je ze vervangt door kracht gevende patronen.
 • hoe je met de kracht van je eigen geest je eigen uitkomsten beïnvloedt en stuurt.
 • dat elke versie van jezelf al bestaat in het kwantumveld (uitgelegd op een manier dat het te begrijpen is zodat het geen kwestie meer is van 'geloof')
 • hoe je in kunt loggen op jouw potentieel en de grootste expressie van jezelf zodat je letterlijk aantrekkelijk wordt voor jouw doelgroep en meer mensen bereikt zonder keihard te werken.
 • wat er nodig is om blijvend en succesvol te veranderen.

Hoe het werkt:

Er worden veel webinars en online masterclasses gegeven. Je hebt daar waarschijnlijk goede en minder goede ervaringen mee. Mijn online trainingen zijn waarschijnlijk iets anders dan je gewend bent. Lees onderstaande goed, zodat je kunt beslissen of dit iets voor je is.
 • ik werk in kleine groepjes, maximaal 15 deelnemers tegelijk
 • de camera staat bij iedereen aan. We zien elkaar dus. Je kunt daarom niet anoniem op de achtergrond meeluisteren of 'm stiekem peren (dit lijkt eng maar is juist erg leuk en zorgt ervoor dat je echt resultaten boekt)
 • iedereen stelt zich even kort voor en vertelt de reden van zijn/haar komst
 • het is een combinatie van leren, ondergaan en ervaringen delen: je krijgt kennis, ik begeleid je door oefeningen en we delen ervaringen met elkaar
 • soms gaan we in sub-groepjes uit elkaar
 • je krijgt echt waardevolle content en ervaringen waar je direct mee verder kunt: de 'grote oplossing' wordt je dus niet onthouden als je geen intentie hebt een programma bij mij te volgen in tegenstelling tot de meeste webinars.
 • aan het einde vertel ik over een mogelijk vervolg.
HET IS KOSTELOOS MAAR DAARDOOR NIET VRIJBLIJVEND. ALS JE JE INSCHRIJFT, KOM DAN OOK ECHT ANDERS ONTNEEM JE EEN ANDER DE KANS OM DEEL TE NEMEN!

Over mij als trainer:

Mijn naam is Kirsten Schults en ik ben opgeleid als hypnotherapeut, NLP Master en Meta- Coach. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als Sociaal Cultureel Theoloog/Godsdienstpsycholoog. In Nederland ben ik 1 van de 6 Neuro-Semantiek trainers die opgeleid zijn door de Amerikaanse psycholoog Michael Hall. De afgelopen 8 jaar heb ik honderden coaches en therapeuten les gegeven in succesvol verandering begeleiden toen ik als docent verbonden was aan een coachopleiding. Sinds 2014 heb ik mij toegelegd op het helpen van missie-ondernemers bij het creëren van een groter bereik en meer impact door gebruik te maken van de innerlijke kracht van je bewustzijn. Ik heb mijn eigen online coachprogramma ontwikkeld waar ik coaches in train zodat zij er ook mee kunnen werken en niet zelf het wiel hoeven uit te vinden. Ik werk 1 op 1 of in groepen met met onder andere de programma's Innerlijk Vrij Ondernemen en het Nieuwe Geest Coachtraject. Ik vertel hier iets over aan het einde van de masterclass.

Wat anderen zeggen:

“Ik heb zojuist een webinar gevolgd. Ik moet zeggen: HEEL BIJZONDER! Zo anders dan wat ik gewend ben ik dit dichtbeboste gebied vol webinars. Deze was klein en dus interactief en werd door Kirsten met zoveel liefde begeleid. Ik was werkelijk geraakt! Kan het alleen maar aanraden.” - Bianca Dekker van PTTS De Baas - “Fijne coach, veel ervaring, goede webinars die anders en beter zijn dan andere business coaches.” - Mariska Bos van Inspire2Teach - "Ik vond het een interessante en hele informatieve webinar. Prettig van opbouw en de informatie was helder en goed doordacht. Kirsten komt heel integer over en ze heeft duidelijk verstand van zaken. De oefeningen bij de webinar brachten me meerdere inzichten waar ik zelf mee aan de slag kan gaan. De vorm om iedereen te kunnen zien, vond ik persoonlijk heel verfrissend. Ik voelde me veel meer betrokken en het is veel leuker en persoonlijker om terug te kunnen praten. Ik raad deze webinar zeker aan om te doen." - Hanneke van https://kindheartdevelopment.com/- “Wat een prachtige, herkenbare, inspirerende en warme webinar. Dank je wel voor het delen hiervan. De meditatie vond ik ook erg bijzonder en werd daar ook enorm gelukkig van.” - Wie dit schreef weet ik niet meer maar ze was er bij vorig jaar :-) - Kirsten's webinar was écht anders dan die van anderen. De wetenschappelijke heldere uitleg gaf me het inzicht en de motivatie die ik nodig had. Haar fijne neutrale down to earth benadering van het onderwerp en de deelnemers, vergrootte het gemak om de boel in praktijk te brengen. - Marinske -

Data en tijden:

Dinsdag 11 december van 10:00 tot 11:30. Aanmelden? Klik hier om je aan te melden. Super leuk als je erbij bent. Tot dan!   xxx Kirsten Kirsten Schults
Over de schrijver
HOE FRANK ZIJN ANGST VOOR TE WEINIG INKOMEN EN KRITIEK VAN ANDEREN LOSLIET EN SUCCESVOL ZIJN MISSIE GING LEVEN (wat hij kan, kan jij ook). - Mindofyourown.nl
Door

HOE FRANK ZIJN ANGST VOOR TE WEINIG INKOMEN EN KRITIEK VAN ANDEREN LOSLIET EN SUCCESVOL ZIJN MISSIE GING LEVEN (wat hij kan, kan jij ook). - Mindofyourown.nl

op 28 Sep 2018

[…] Binnenkort geef ik een online training over innerlijk vrij ondernemen. […]

Wies
Door

Wies

op 28 Sep 2018

Heel erg graag zou ik willen deelnemen aan het webinar maar ik werk tijdens die ochtenden ? wordt het ook nog een keer op een avond gegeven ?

Reactie plaatsen