Zichtbaar durven zijn in tijden van social shaming
07 september 2020 

Zichtbaar durven zijn in tijden van social shaming

Vond je het al spannend om zichtbaar te zijn met jouw unieke visie en passie? Dan is er een uitdaging bij gekomen: social shaming. Als jouw verhaal niet binnen de lijntjes van 'de voorgeschreven werkelijkheid' past dan is de kans reëel dat je wordt afgefakkeld. Dit is waarom het belangrijk is zichtbaar te durven zijn in tijden van social shaming.

Post je minder of houd je de onderwerpen 'veilig'?

Door mijn werk spreek ik veel coaches en meerdere van hen vertelden mij dat ze zich sinds het begin van de corona crisis stiller houden. Ze posten minder of houden de onderwerpen 'veilig'. Dit is om meerdere redenen een slecht idee.

Social shaming is een uitnodiging om je schaduwen te omarmen

Allereerst is deze social shaming een grote uitnodiging om je eigen angsten en schaduwen onder ogen te komen en te omarmen. Dit is een belangrijke stap op weg naar het succesvol leven van jouw bedoeling.
Ben je bang om dom gevonden te worden? Te worden ontmaskerd als onkundige fraudeur? Als nep expert? Join the club want die angst heeft bijna iedereen!

Wees een lichtend voorbeeld van authenticiteit en persoonlijk leiderschap

Het verschil in wel of niet succesvol jouw bedoeling leven zit 'm erin of je jezelf toestaat die kanten in jezelf er te laten zijn. Pas dan ben je echt vrij om te stralen en voluit jouw talenten te delen. Dit haakt direct aan de tweede reden waarom je je niet moet laten stoppen door angst. De wereld zit midden in het grootste proces van ontwaken in onze huidige beschaving. Massaal breken we los van ketenen die tot voor kort onzichtbaar waren.
We zitten aan het begin van een maatschappij waar iedereen vanuit innerlijke autoriteit zijn eigen plek volwaardig zal gaan innemen. Wij zijn de pioniers! Ben jij coach? Dan heb je hierin helemaal een voorbeeldrol.
Ik daag je daarom uit: neem deze rol met beide handen aan. Spreek jouw waarheid. Vertel jouw visie. Deel jouw verhaal. Voor je eigen ontwikkeling en die van de mensheid als geheel. Feel the fear and do it anyway!

Meditatie voor de Nieuwe Aarde

Wil je heel graag iets positiefs bijdragen en tegelijk ook een hulpbron om in je goede doen te zijn en blijven te midden van de onrustige tijden? Ik heb een geleide meditatie gemaakt die we samen met een grote groep gelijkgestemden doen. Je kunt 'm gratis aanvragen. Klik op het plaatje hieronder om je in te schrijven voor de meditatie. Het is gratis.
Over de schrijver
Reactie plaatsen