STOP MET UITSTELLEN - GRATIS ONLINE TRAINING
09 mei 2017 

STOP MET UITSTELLEN - GRATIS ONLINE TRAINING

[caption id="attachment_5481" align="alignright" width="800"]stoppen met uitstellen een gratis online training van Kirsten Schults Stoppen met uitstellen, een gratis online training van Mind of your Own[/caption] Donderdagavond 18 mei om 20:15 uur geef ik een gratis online training om je te helpen stoppen met uitstellen. Heb jij last van uitstellen? Kom dan ook. Het is gegarandeerd zeer waardevol! Ja, ja, je bent inmiddels sceptisch want vaak teleurgesteld over de kwaliteit van 'webinars'. Ik begrijp je: ben zelf ook 'webinar moe' :-) Je tijd is kostbaar en je hebt geen zin in een verkapt verkooppraatje. Daarom doe ik daar niet aan en zijn mijn trainingen daadwerkelijk trainingen - waar je veel aan hebt! Lees hieronder wat anderen zeggen:

"Kirsten werkt met een, voor mij nieuw, format. Geen éénrichting verhaal, we konden reageren, waren ook wij zichtbaar. Beetje eng, maar het werkt als een trein!. Hierdoor werd ik niet afgeleid, bleef ik betrokken en heb ik meer geleerd dan van elk ander webinar die ik heb gevolgd. Ook de contacten met andere mensen was tijdens het webinar erg prettig. Er zat een mooie opbouw in, Kirsten stelt de juiste vragen en legt helder uit. Dit smaakt naar meer." Mariska Bosch - jeugdtherapeut, leerkracht, mindfulness trainer, onderwijs adviseur - www.praktijkmariskabosch.nl

De training stoppen met uitstellen is interactief.

We werken in workshop vorm. Dat wil zeggen dat ik niet alleen aan het woord ben maar we in groepjes aan het werk gaan en ik 'les geven' combineer met oefeningen begeleiden. Dat is anders en ook best spannend maar ook extra leerzaam:

"Ik twijfelde even i.v.m. een heel kwetsbaar thema. Ik ben blij dat ik het gedaan heb omdat emoties hierdoor los kwamen en ik ze kon uiten in een voor mij veilige omgeving. Waarna ik oude patronen e.d. daarna voor een deel doorbroken heb. Ik vind het fijn dat je het op een nieuwe en niet standaard manier doet, juist anders durven zijn en doen ondanks dat het spannend voelt. Dit is verrassend en schept verbinding waardoor je een ruimte creëert waarin ieder zichzelf kan zijn/leren zijn. De sessie gaf me inzichten die ik wel herkende maar meer geïntegreerd in mijn bewustzijn kwamen zodat ik er aan kan werken." Francien Kuunders - holistische praktijk voor mens en dier - www.krachtvanuitjehart.nl

--------------------------------- "Wat ik bijzonder vind aan Kirsten is dat ze in staat is om ‘to the point’ veel waardevolle kennis te delen met diepgang die ik direct kan toepassen in mijn dagelijks leven. Haar manier van training geven zorgt ervoor dat ik in beweging kom en blijf. De training is interactief, en hoewel het aanvankelijk onbekend en best spannend is, brengt het veel meer. Door actief mee te doen ervaar ik en voel ik veel meer de impact van de oefeningen waardoor het ook beter beklijft. Het is mooi om de oefeningen met ‘gelijkgestemden’ te doen. De verbinding is er dan snel." Mireille van Haasteren - shiatsupractitioner en eigenaar van Casa Castignano- www.casacastignano.com ----------------------------------- Het is duidelijk: hier gebeuren mooie dingen. Dus: ben je een uitsteller, ben je daar klaar mee en heb je vanavond niets te doen? Klik op de rode knop en meld je aan. We starten vanavond precies om 20:15 uur dus kom iets eerder. Groetjes Kirsten
Over de schrijver
Reactie plaatsen