Workshop oude angsten loslaten en je authentieke kracht ontketenen
18 november 2016 

Workshop oude angsten loslaten en je authentieke kracht ontketenen

 

Vind je het doodeng, ECHT gaan voor je droom en voel je tegelijk dat het de hoogste tijd is? Dan nodig ik je uit voor de online workshop CREATIE & FOCUS aankomende donderdag.

Dit is een tijd van het loslaten van oude angsten en het nemen van beslissingen die je authentieke kracht ontketenen. Alles wat je hebt ontkent of verstopt wil gezien worden zodat je verder kunt. Ben jij er klaar voor? Het wordt steeds gezegd, door allerlei experts: om je dromen waar te kunnen maken moet je de persoon ZIJN die dromen waar maakt. Hier en nu. Dit betekent dat je toegeeft wie je geweest bent en het in je vindt, groter te zijn dan je oude angsten, je omstandigheden, je overtuigingen of emoties. Wanneer je dit kunt, tap je in je authentieke kracht en creëer je van binnenuit de juiste omstandigheden en zullen de omstandigheden in je leven vanzelf volgen. Te vaak denken we nog dat we het voor elkaar krijgen als we nog die ene marketingtraining doen of de hulp van een businesscoach inroepen. Maar zo werkt het voor veel van ons niet! Succes en voldoening zijn een inside out job. Het vraagt eerst om innerlijke alchemie. Altijd. Dus: first the roots, then the fruits. :-) Aankomende donderdag ga ik je leren hoe dit werkt en ga je ervaren hoe dit is. Dit zijn een paar dingen die we gaan doen:
  • leren hoe co-creatie echt werkt
  • kijken hoe tegenslag eigenlijk een uitnodiging is van het leven
  • ontdekken wat ervoor nodig is om van binnen naar buiten je dromen waar te maken
  • ervaren wie die persoon is: de jij die haar dromen heeft waargemaakt.
Wil je meedoen? Het is aanstaande donderdag. Klik op de blauwe knop om je aan te melden: Ja-ik-doe-mee-blauw Lieve groet, Kirsten PS: we gaan echt aan de slag tijdens de workshop, je gaat ontdekken en ervaren en het is gratis!

Hieronder een paar reacties van deelnemers: "Echt een aanrader!!! Heel erg fijn, zoveel wijsheid en liefde, chapeau!! xxx

"Een grote dankbaarheid naar jou toe!"

"Te gek Kirsten! Dankjewel dat jij dit jouw werk maakt en mensen zo in hun kracht wil zetten en laten stralen!"

"Wat een geweldige ervaring gisteren, bedankt! Het heeft mij zeker gesterkt."

Over de schrijver
Reactie plaatsen