MASTERCLASS INNERLIJK VRIJ ONDERNEMEN
13 januari 2017 

MASTERCLASS INNERLIJK VRIJ ONDERNEMEN

Ben je ondernemer en wil je meer succes en flow ervaren zodat je een nog grotere bijdrage kunt leveren? Voel je, dat je meer te bieden hebt dan je nu doet? Fluistert iets in jou dat het tijd is om een grotere versie van jezelf te gaan leven? Begrijp je dat dit een proces is dat in eerste instantie van binnenuit komt en geen kwestie is van betere marketing of sales? Wil je daarom je innerlijke blokkades leren loslaten? En vooral ook de kracht van manifestatie steeds meer bewust toepassen? Schrijf je dan in voor deze masterclass!

Ondernemen is als het leven zelf: een weg naar een steeds grotere, meer waarachtige expressie van jezelf. Je onderneming is tegelijk een spiegel van wat je ten diepste gelooft, verwacht en hoe je je van dag tot dag op de automatische piloot voelt. Zo nodigt je onderneming je steeds weer uit om groter te groeien, dichter bij jezelf te komen en beperkingen onder ogen te komen en los te laten. Deze masterclass is gemaakt om je bij dit proces te ondersteunen door je heel kernachtig te leren hoe je manifesteert met de kracht van je geest, hoe je dit bewust kunt gaan doen en hoe je beperkende patronen transformeert in kracht-gevende patronen.

In twee uur leer je:

 • hoe je met de kracht van je eigen geest je eigen uitkomsten beïnvloedt en stuurt.
 • hoe blokkerende patronen ontstaan en hoe je ze loslaat en vervangt door kracht gevende patronen.
 • hoe je in kunt loggen op het kwantumveld en daar kunt aanhaken aan de grootste expressie van jezelf zodat je meer mensen kunt bereiken en jouw bijdrage zult vergroten
 • wat er nodig is om van deze versie van jezelf je nieuwe gewoonte te maken.

Hoe het werkt:

Er worden veel webinars en online masterclasses gegeven. Je hebt daar waarschijnlijk goede en minder goede ervaringen mee. Mijn online trainingen zijn waarschijnlijk iets anders dan je gewend bent. Lees onderstaande goed, zodat je kunt beslissen of dit iets voor je is.
 • ik werk in kleine groepjes, maximaal 15 deelnemers tegelijk
 • de camera staat bij iedereen aan. We zien elkaar dus. Je kunt daarom niet anoniem op de achtergrond meeluisteren of 'm stiekem peren (dit lijkt eng maar is juist erg leuk en zorgt ervoor dat je echt resultaten boekt)
 • iedereen stelt zich even kort voor en vertelt de reden van zijn/haar komst
 • het is een combinatie van leren, ondergaan en ervaringen delen: je krijgt kennis, ik begeleid je door oefeningen en we delen ervaringen met elkaar
 • soms gaan we in sub-groepjes uit elkaar
 • je krijgt echt waardevolle content en ervaringen waar je direct mee verder kunt: de 'grote oplossing' wordt je dus niet onthouden als je geen intentie hebt een programma bij mij te volgen in tegenstelling tot de meeste webinars.
 • aan het einde vertel ik over een mogelijk vervolg.
HET IS KOSTELOOS MAAR DAARDOOR NIET VRIJBLIJVEND. ALS JE JE INSCHRIJFT, KOM DAN OOK ECHT ANDERS ONTNEEM JE EEN ANDER DE KANS OM DEEL TE NEMEN!

Over mij als trainer:

Mijn naam is Kirsten Schults en ik ben opgeleid als hypnotherapeut, NLP Master en Meta- Coach. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als Sociaal Cultureel Theoloog/Godsdienstpsycholoog. In Nederland ben ik 1 van de 6 Neuro-Semantiek trainers die opgeleid zijn door de Amerikaanse psycholoog Michael Hall. De afgelopen 8 jaar heb ik honderden coaches en therapeuten les gegeven in succesvol verandering begeleiden toen ik als docent verbonden was aan een coachopleiding. Sinds 2014 heb ik mij toegelegd op het helpen van missie-ondernemers bij het creëren van een groter bereik en meer impact door gebruik te maken van de innerlijke kracht van je bewustzijn. Ik heb mijn eigen online coachprogramma ontwikkeld waar ik coaches in train zodat zij er ook mee kunnen werken en niet zelf het wiel hoeven uit te vinden. Ik werk 1 op 1 of in groepen met met onder andere de programma's Innerlijk Vrij Ondernemen en het Nieuwe Geest Coachtraject. Ik vertel hier iets over aan het einde van de masterclass.

Wat anderen zeggen:

“Ik heb zojuist een webinar gevolgd. Ik moet zeggen: HEEL BIJZONDER! Zo anders dan wat ik gewend ben ik dit dichtbeboste gebied vol webinars. Deze was klein en dus interactief en werd door Kirsten met zoveel liefde begeleid. Ik was werkelijk geraakt! Kan het alleen maar aanraden.” Bianca Dekker van PTTS De Baas. “Fijne coach, veel ervaring, goede webinars die anders en beter zijn dan andere business coaches.” Mariska Bos van Inspire2Teach. “Wat een prachtige, herkenbare, inspirerende en warme webinar. Dank je wel voor het delen hiervan. De meditatie vond ik ook erg bijzonder en werd daar ook enorm gelukkig van.” Wie dit schreef weet ik niet meer maar ze was er bij vorig jaar :-)

Data en tijden:

Woensdag 19 september van 09:30 tot 11:30. Aanmelden? Klik hier om je aan te melden. Maandag 23 september van 09:30 tot 11:30. Aanmelden? Klik hier om je aan te melden. Woensdag 3 oktober van 09:30 tot 11:30. Aanmelden? Klik hier om je aan te melden. Maandag 8 oktober van 09:30 tot 11:30. Aanmelden? Klik hier om je aan te melden.   Super leuk als je erbij bent. Tot dan!   xxx Kirsten Kirsten Schults
Over de schrijver
Reactie plaatsen