Herschrijf je je verhaal: kom los van wat al generaties lang leeft en word de maker van je eigen leven
27 november 2019 

Herschrijf je je verhaal: kom los van wat al generaties lang leeft en word de maker van je eigen leven

Wat is jouw levensverhaal? Wat vertel jij aan jezelf en anderen om te verklaren wie je bent en hoe 'het' zo gekomen is? Hoe zou het voor je zijn als je jouw levensverhaal zo zou herschrijven, dat het een bron van jouw authentieke kracht zou zijn in plaats van oorzaak van je diepste verdriet? Wat zou het je opleveren als je de bewuste maker van je eigen verhaal zou worden?

Het verhaal wat je aan jezelf vertelt wordt waar

Sjamanen zeggen: 'we dream our world into being'. Dit doen we door de betekenis die we geven, wat we geloven, verwachten en jaar in jaar uit voelen. Door het verhaal wat we aan onszelf vertellen. Om je een voorbeeld te geven, heel lang was dit het verhaal wat ik mezelf vertelde: "Wij zijn van de arme tak van de familie. Bij mijn ouders ging het 'mis'. Doordat ik altijd bij mijn vader angst heb gezien voor geld heb ik moeite met geld verdienen. Doordat ze altijd ruzie hadden ben ik gaan geloven dat ik het niet waard ben en daardoor lukt het me niet succesvol te zijn." Dit kwam voort uit een groter verhaal. Een verhaal dat al generatie op generatie werd doorgegeven; het verhaal dat je niet moet denken dat je iets voorstelt. Dat anderen beter zijn dan jij. Dit verhaal zorgde ervoor dat ik ernaar ging leven. Wat ik mezelf vertelde werd waarheid. Herken jij dat ook, dat je leven het verhaal weerspiegelt waar je onbewust in gelooft en wil je dit veranderen?            

Een holistische aanpak

Loskomen van iets wat al generaties lang leeft vraagt veel kracht en dus een holistische aanpak. Een levensverhaal zit namelijk niet alleen in je hoofd. Het is verbonden met je lichaam, je hart, geest en ziel. De gewoonte je op een bepaalde manier te voelen en op een bepaalde manier te denken is waarneembaar als een neuraal netwerk in je brein. Je overtuigingen en verwachtingen zijn patronen in je geest. Jouw verhaal is verbonden met je ziel; jij die hier op aarde bent gekomen om bepaalde lessen te leren. En jouw verhaal roept emoties op en die emoties zijn een elektromagnetisch veld wat je uitstraalt naar de Bron en wat naar je terugkomt in de vorm van gebeurtenissen en mensen die hiermee resoneren.

Jouw verhaal houdt karma in stand of doorbreekt het

Het verhaal dat je jezelf vertelt is super krachtig. Het is niet alleen de oorzaak van wat je is overkomen, het schept ook de gevolgen van de rest van je leven - en dat van je kinderen. Jij bent dus letterlijk de schepper van je eigen werkelijkheid door wat je jezelf vertelt. En we zijn op een punt gekomen dat we ontwaken en bewust leren kiezen welk verhaal we 'waar' willen laten zijn.

Vier niveaus van perceptie

Ik vond het een openbaring te ontdekken dat ons levensverhaal zich afspeelt op vier niveaus. Door ze te meesteren kun je ze integreren en overstijgen. Dit zijn de niveaus: 1. Materie; dit is het niveau van de zenuwcellen en de fysieke feiten. Dat je moeder een fles sherry per dag dronk bijvoorbeeld. Of dat je in het kolenhok sliep. 2. Geest; dit is waar we betekenis geven aan wat ons is overkomen. Die fles sherry betekent dat je bent opgevoed door een alcoholist en dat kolenhok dat je bent mishandeld. 3. Ziel; dit is het gebied van onze voorouders en de reis die ons bewustzijn maakt langs vele levens. Hier ontdek je dat je voor dit leven hebt gekozen om te ontdekken wat zelfliefde is en dat dit jouw familielijn bevrijd van gebrek aan zelfliefde. 4. Het Kwantum Veld; dit is het gebied van oneindige potentie, non-dualiteit. Hier ontdek je dat je vrij bent om te zijn wie je wil zijn, dat je de creator bent van je eigen leven.

In jouw verhaal ligt jouw missie verscholen

In het verhaal van je leven schuilt een grote schat: jouw missie. Maar alleen als je ontwaakt uit de inhoud van je verhaal en van een afstandje leert kijken naar de rode draad. Jouw verhaal is namelijk niet nieuw. De kans is groot dat je hetzelfde script herleeft dat je ouders en voorouders al generaties lang leven. Volgens eeuwenoude tradities is het onze missie, de pijn die nooit is geheeld te helen en de lessen die nooit zijn geleerd te leren. Van beide ouders en voorouders. Jij bent de evolutionaire vrucht van die twee levensbomen. En het is aan jou om het karma-rad tot stilstand te laten komen.

Herschrijf je Verhaal; de zeven daagse challenge

Wil jij ook niets liever dan innerlijk vrij Zijn? Maar zit je op bepaalde fronten nog steeds vast aan oud zeer? En geloof je dat het aan jou is, dit verhaal - van wat je is overkomen - zo te herschrijven, dat het een bron van kracht wordt in plaats van de reden van je ongeluk? DOE DAN MEE MET DE BIJZONDERE CHALLENGE HERSCHRIJF JE VERHAAL! Deze online cursus van zeven lessen leert je jouw verhaal te herschrijven op de vier niveaus van perceptie. Ook ga je jouw missie ontdekken door jouw familiekarma bloot te leggen. Ik beloof je: dit is een heel krachtige, bevrijdende cursus.

Wat anderen zeggen:

In 2015 heb ik dit programma gemaakt en toen hebben er een paar honderd mensen aan meegedaan. Hier een greep uit hun ervaringen: "Mijn perspectief is gewijzigd naar ruimte/vrijheid. Ik voel me zeer aangeraakt op een subtiel level. Er is een geboorte ontstaan in me dat ik met meer helderheid en rust mijn eigen kwaliteiten waardeer. Iets wat ik dolgraag, bewust nu, naar voren wil brengen! Dat is echt nieuw voor me; deze frisheid vooral! Dank Kirsten, een sjamanistisch hoogstandje gaf je ons!!" "Net zoals zo velen ben ik al zo lang op zoek naar de sleutel van waaruit ik steeds maar weer hetzelfde verhaal creëerde en ik denk dat ik hem heb gevonden." "Vandaag ben ik tranen met tuiten door een aantal onverwachte inzichten. Dit programma is mooi gemaakt en Kirsten, je hebt veel gegeven." "Tjonge.. uit al de negativiteit lijkt iets positiefs te komen zeg... hoe verrassend... Het is pittig, maar hoe mooi!" Reviews lees je hier.

Black Friday Actie

Ik dacht ineens: laat ik ook eens meedoen aan de Blackfriday! Hoe leuk is het, om iets waardevols te krijgen voor een heel leuk bedrag?! Normaal gesproken is de investering voor deze online training €197,- maar nu met Black Friday betaal je maar €98,50 exclusief BTW. Voer deze kortingscode in: BLACKFRIDAY. Korting geldig tot en met 30 november 2020. Heb je nog vragen, voel je dan vrij om mij te mailen. Je hebt tot 30 november om de cursus tegen dit gereduceerde tarief aan te schaffen. Groetjes Kirsten

PS: LET OP DE ACTIEPRIJS VERSCHIJNT ALS JE DE CODE INVOERT IN HET WINKELMANDJE, DIE ZIE JE DUS NOG NIET OP DE PRODUCTPAGINA.
Over de schrijver
Reactie plaatsen