EN NU IS HET GENOEG. STOP MET UITSTELLEN!
23 maart 2016 

EN NU IS HET GENOEG. STOP MET UITSTELLEN!

stop met uitstellen-fb-rood-blog
Laatst vroeg ik aan mijn nieuwsbrieflijst (voornamelijk coaches en therapeuten) wat ze het liefst aan hun eigen mindset zouden veranderen. Dit is de top 3 antwoorden die ik kreeg:
  • ik wil GELOVEN IN MEZELF zodat ik gewoon ga starten met mijn praktijk

  • ik wil RUIMTE DURVEN INNEMEN zodat ik mezelf en mijn werk zichtbaar kan maken

  • ik wil erop VERTROUWEN dat ik voldoende cliënten zal krijgen zodat ik mijn baan vaarwel durf te zeggen.

Zeer herkenbaar want dit is ook wat ik de afgelopen 7 jaar heb terug gezien bij de coaches en therapeuten die ik les gaf. Tijdens al die oefensessies kwamen deze wensen vaak naar voren. Maar ik dacht ook meteen: lieve coaches en therapeuten, de wereld heeft ons nodig. Nu meer dan ooit.

We staan op een omslagpunt. Of, de mensheid leert de scheppende kracht van haar geest positief te gebruiken of ze doet dat niet en creëert meer angst. Wij coaches, therapeuten en alle liefdevolle veranderaars, zijn de voorlopers van dit nieuwe bewustzijn. Wij hebben de passie, kennis en vaardigheden. Wij hebben een leidende rol.

Laten we ophouden met onszelf klein te maken en ons talent voor onszelf te houden!

Ben jij één van die mensen die haar/zijn dromen uitstelt? Bedenk je excuses om je boek nog maar niet te publiceren, je blog liever morgen te schrijven of dat telefoontje toch maar niet te plegen? Laat jij je leiden door angstige gedachten en onthoud je anderen jouw talent?

Als je antwoord ook maar een klein beetje “ja” is dan heb ik iets moois voor je. Donderdag 31 maart geef ik de gratis online training 'STOP UITSTELLEN'

Klik en bestel

Over de schrijver
Reactie plaatsen