Doe dit als je echt aan de kant van het licht wil staan
13 oktober 2020 

Doe dit als je echt aan de kant van het licht wil staan

In deze uitdagende tijden moeten we elkaar soms even helpen herinneren waar het allemaal nu eigenlijk echt om gaat. Door alles wat er gebeurt is het namelijk makkelijk jezelf te verliezen in meningen en emoties. Zo raak je verwijderd van je grootste sfeer van invloed: jouw hier en nu bewustzijn gevuld met liefde en dankbaarheid. Deze week las ik iets wat voor mij de nodige reminder was. Het gaat over waar onze verantwoordelijkheid werkelijk ligt en is afkomstig van Christina van Dreien. Hieronder een citaat uit haar boek.

Het is niet onze taak wezens van onlicht voor hun misdaden aan te klagen

"Wij zijn niet voorbestemd andere mensen of hogerdimensionele wezens voor hun misdaden aan te klagen en te bestraffen, want daar zijn de hiervoor bedoelde kosmische instanties verantwoordelijk, bijvoorbeeld de kosmische wet van oorzaak en gevolg... We hoeven ons dus geen zorgen te maken hoe we de wezens van onlicht (die wereldwijd voor chaos, ellende en verdeeldheid zorgen) ter verantwoording zullen roepen. Dat is niet onze taak. Daar bekommeren de kosmische wetten zich om.

Het is onze taak met ons licht tegenwicht te geven

Het is veel meer onze taak om voldoende tegenwicht te geven zodat de weegschaal doorslaat naar de andere kant. Als we echt aan de kant van het licht willen staan, is het onze taak om haat te vervangen door vergevingsvolle liefde, domheid door diepe wijsheid, hoogmoed door deemoed en uiterlijke dwang door innerlijke vrede. Hoe meer ons dit lukt, hoe minder ruimte er in de samenleving overblijft voor angst en manipulatie, uitbuiting en misbruik, agressie en gewetenloosheid, vervolging en onderdrukking. Het is aan ons om aan al deze dingen een einde te maken - en dat doen we niet door de vijandige trillingen van het onlicht over te nemen maar door ons vastbesloten en consequent naar het lichtvolle te richten."

Christina von Dreien

Dit zijn de woorden van Christina von Dreien. Ze is een jong meisje dat geboren is met een sterk verruimd bewustzijn dat behoort tot een nieuwe generatie jonge, evolutionaire denkers.
Geciteerd uit het boek 'Christina tweeling als licht geboren'. Geschreven in 2017 door haar moeder. Christina was destijds veertien jaar.
xxx Kirsten
Over de schrijver
Loes
Door

Loes

op 13 Oct 2020

Dank je wel voor de mooie reminder! Ik ben net ( alvast) een Nieuwjaarskaart voor mijn cliënten aan het ontwerpen en heb de tekst erop gezet: "Be a bringer of the Light, for your light can do moren than illuminate your own path, You can be the light which truly lights the world" Mirco=Macro

Kirsten
Door

Kirsten

op 14 Oct 2020

Wat een mooie boodschap Loes! En jij bent er op tijd bij :-)

Reactie plaatsen