De Nieuwe Geest Coachtraining; een jaartraining voor coaches
24 september 2020 

De Nieuwe Geest Coachtraining; een jaartraining voor coaches

Voor de zomervakantie vertelde ik over de aanstaande jaartraining voor coaches. Deze jaartraining is verschoven en start in januari 2021. Vrijdag 2 oktober en zaterdag 7 november is er een gratis informatie bijeenkomst. In deze mail lees je over de jaartraining en kun je je aanmelden voor de bijkomst.

Het grote ontwaken

Het is je vast niet ontgaan: we leven in een bijzondere tijd! Het bewustzijn van mensen neemt toe en we zien een tendens van ontwaken uit allerlei vormen van (individuele en collectieve) onbewuste beïnvloeding. Er is een grote behoefte aan vrijheid, verbondenheid, eerlijke verdeling en overvloed.

We staan op een kruispunt; wordt het evolutie of devolutie?

Verschillende wijze mensen, waaronder Greg Braden, Joe Dispenza en Gigi Young, maar ook professoren verbonden aan Nyenrode Universiteit vertellen dat we op een kruispunt staan. We hebben als mensheid de keuze: gaan we voor evolutie en soevereiniteit of voor devolutie en geven we de scheppingskracht van ons bewustzijn weg? Ieder die zich hiervan bewust is wil uiteraard evolutie. Maar hoe realiseren we dat op een praktisch niveau?

De belangrijke taak van coaches in deze tijd

Het is mijn overtuiging dat coaches hierin een belangrijke taak hebben. Het is de expertise van coaches om mensen te leren succesvol los te breken uit onbewuste beïnvloeding en beperkende patronen. Het is de taak van coaches mensen te leren de bewuste makers te zijn van hun persoonlijke leven en de maatschappij waarin we leven. Dit is mijn expertise en die ga ik vanaf januari inzetten door een jaartraining te starten waar coaches dit alles leren. Benieuwd naar deze jaartraining? Lees dit document. MEER WETEN? MELD JE AAN VOOR DE INFORMATIEBIJEENKOMST

Wat nodig is: persoonlijk leiderschap en bewuste creatie

In essentie gaat het erover dat we onze aangeboren creatie-kracht gaan gebruiken om het leven (en de maatschappij) te creëren waar we allemaal naar verlangen. Dit betekent dat we meesters worden over onze eigen gemoedstoestand. De kwantumfysica heeft inmiddels bewezen dat mensen hun werkelijkheid creëren door de inhoud van hun bewustzijn. Dit vraagt persoonlijk leiderschap en kennis van de kwantumwetten.

De Nieuwe Geest Coachopleiding: een jaartraining voor coaches

De Nieuwe Geest Coachopleiding is gemaakt om coaches hierin te scholen en bestaat uit drie peilers:
 1. Zelf volkomen in je kracht staan als coach. Dat betekent het patroon waardoor je jezelf klein houdt transformeren zodat je voluit gaat doen waarvoor je gekomen bent en jouw bijdrage optimaal levert;
 2. Zeer effectief worden in je coaching zodat je je onderscheid met jouw grote kwaliteit en tegelijk jouw clienten effectief bijstaat bij hun proces van bevrijding en het succesvol leven van hun potentieel;
 3. Jouw clienten persoonlijk leiderschap en bewuste creatie-kracht leren zodat steeds meer mensen in hun kracht komen en het leven leven wat resoneert met hun ziel, zodat ze bijdragen aan een maatschappij gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde, gelijkwaardigheid en het verwezenlijken van ons potentieel. Hier kun je meer lezen over de opleiding.
RESONEERT DIT? MELD JE AAN VOOR DE INFORMATIEBIJEENKOMST

Een andere kijk op coachtechniek

Coachen op persoonlijk leiderschap en creatie-kracht vraagt van ons dat we leren coachen met de Matrix; het kwantumveld. Concreet betekent dit dat we:
 • stoppen met adviseren, invullen en sturen en de eigenaarschap en creatie-kracht van onze clienten aanboren;
 • transformerende open vragen leren stellen die deze creatie-kracht aanwakkert van onze clienten;
 • als coach eigenaar worden van het proces en ons niet bemoeien met de inhoud;
 • onze clienten leren vissen ipv vis voor ze te vangen;
 • meester worden van de processen die de matrix beïnvloeden, dat wil zeggen: LEREN VOELEN en het beheersen van onze staat.
Dit is precies wat je leert tijdens de jaartraining! In dit jaar bekwaam je je in een aantal methodes die een afkomstig zijn uit:
 • Neuro-semantiek;
 • NLP;
 • Hypnose;
 • Kwantumfysica;
 • Schaduwwerk;
 • Hersenwetenschap.
Ben je benieuwd? Lees hier verder. Does this spark joy? Kom naar de informatiebijeenkomst in mijn trainingsruimte in Tienhoven, Utrecht. Je kunt komen op vrijdag 2 oktober of zaterdag 7 november van 9:30 tot ongeveer 12:30 uur. Er is in totaal plek voor twaalf coaches in de opleiding en er zijn op dit moment nog zeven plekjes vrij. RESERVEER EEN PLEK VOOR MIJ Wie weet zien we elkaar binnenkort. Lieve groet, Kisten
Over de schrijver
Cora
Door

Cora

op 28 Jan 2022

Hallo Ik heb interesse, in de meditatie ,en de workschop

Reactie plaatsen