Kirsten Schults
10/17/2016
0 min
4

De dans van ons leven

10/17/2016
0 min
4
Vandaag een filmpje over de dans van ons leven. Daarin deel ik mijn dans en nodig ik je uit om te onderzoeken welke dans jij danst. Tony Robbins vertelt in zijn documentaire: het leven is een dans is tussen ons diepste verlangen en onze grootste angst. En de meeste mensen raken verstrikt in die dans. Zo ook ik en ineens werd ik wakker en zag: als ik die dans niet snel overstijg, dan zal ik mijn missie nooit leven. Dit overstijgen doe ik door niet langer mijn angst uit de weg te gaan maar AAN TE GAAN. Voor mij betekent dit openheid, eerlijkheid en zichtbaarheid en mijn werk doen zonder terughouding! Mijn werk is missie-ondernemers helpen voluit te gaan doen waarvoor ze gekomen zijn. Ben jij dat en houd jij jezelf tegen? Doe dan met me mee en overstijg jouw dans! Bekijk het filmpje en beantwoord voor jezelf de-dans-van-mijn-leven. Als je wilt kun je jouw dans en inzichten delen. schermafbeelding-2016-10-17-om-20-56-24 Neem gerust de tijd om helderheid te krijgen over jouw dans (je diepste verlangen en je grootste angst). Volgende week stuur ik je een nieuw filmpje waarin we gaan ontdekken dat er 2 ingrediënten zijn waarmee je jouw dans kunt integreren en overstijgen. Lieve groet, Kirsten
Reacties