Ben je bang voor zichtbaarheid?
"Oh, wie zit er nu op mij te wachten? Er zijn al zoveel coaches. Ze zien me aankomen…" Herken jij dat ook: dat een bepaalde angst in net iets andere gedaanten, steeds maar terug blijft komen? Ik was ooit bang voor zichtbaarheid en deze angst heeft een hele evolutie doorgemaakt. Toen ik net was begonnen met mijn studie hypnotherapie was dit iets wat ik vaak dacht. Maar ook: "ik ben nog helemaal niet goed genoeg, wat nou als iemand daar achter komt?” Het leuke was: in die tijd vond ik mezelf als coach of therapeut naar buiten brengen heel spannend. Maar met open zijn over mijn eigen 'zweverigheid' had ik totaal geen last. Ik knuffelde zonder schaamte bomen, mediteerde met kristallen terwijl mijn huisgenoten naar de Roxy gingen en las iedereen de les over 'hier en nu bewustzijn' en wat al niet meer. Vriendinnen dachten dat ik gek geworden was en vreesden in stilte (en bespraken achter mijn rug) dat ik misschien wel bij een sekte terecht zou komen. Wat niet zo’n heel gek idee was want in die tijd overwoog ik serieus om mijn universitaire studie aan de wilgen te hangen en om naar de Wicca in Engeland te gaan. In de tussentijd was ik mijn eigen bedrijf begonnen, waarin ik naast coaching ook les gaf aan coaches en therapeuten. Daar was ik heel goed in en ik dacht echt dat ik mijn draai helemaal gevonden had. Maar na een poosje voelde het niet meer juist. Ik miste iets... Ik wilde veel meer de diepte in maar ik durfde hier niet voor uit te komen! Ik had inmiddels een grote lijst opgebouwd en iedereen op die lijst wilde mij om mijn tips over technieken (dacht ik). Mijn passie voor ‘het veld’ en de Bron had ik ver weggestopt en verstopt in mijn trainingen. Ik was bang geworden om mijn eigen spiritualiteit te tonen, bang om niet voor vol aangezien te worden. Dus toch weer die angst voor zichtbaarheid, maar nu in een heel andere gedaante! Blijkbaar kunnen we dus op verschillende niveaus bang zijn om onszelf te laten zien en als dit een thema voor je is, dan duikt dat steeds weer opnieuw op. Herken jij dat? En vind je dit ook zo lastig omdat je ergens wel voelt dat deze tijd vraagt om authenticiteit, om eigenheid? Heb je een diep verlangen om helemaal in jezelf stappen en jouw unieke zienswijze naar buiten brengen? Dat is alleen maar supergoed want niet alleen klopt het dat dit een tijd is waarin onze eigen waarheid gesproken en gedeeld moet worden (bekijk dit filmpje maar eens, dan zie wat ik bedoel), het is de enige manier om echt succesvol en gelukkig te zijn als missie-ondernemer! Voor mij kwam de omslag in 2014. Toen ik eenmaal door had dat ik in wezen een Alchemist bent: een tovenaar die lijden transformeert in goud, iemand met de gave de verbinding tussen hemel en aarde te vertalen in praktische stappen en tools voor meer bewustwording en heelwording, toen heb ik die kant helemaal omarmt. Het mooie was, dat het eigenlijk heel dichtbij was. Het vroeg van mij om een aantal schaduwen te omarmen en contact te maken met een kracht die al in mij lag. Daarna kwam ik in een flow: ik heb een aantal super mooie programma’s gemaakt en mijn website is volledig getransformeerd. Nu heb ik precies de klanten die ik het allerbeste kan helpen en ik voel me helemaal vrij in mijn bedrijf. Als zichtbaarheid en authentiek zijn voor jou nu ook een belangrijk thema zijn, lees dan verder! Brenda Serree van Branding Diva en ik hebben elkaar vorig jaar leren kennen en we zijn gaan samenwerken. Zelf had ik hulp gezocht bij het vinden van mijn eigen 'kleuren' en toen ontdekte ik hoe enorm krachtig het is als je de juiste beelden, woorden en kleuren vindt, die precies resoneren met je missie en visie. Dan voelt naar buiten treden als een feestje! Op 22 mei bundelen we daarom onze krachten: voor een keer organiseren wij het ‘Zichtbaar vanuit Authenticiteit event’. http://brandingdiva.nl/zichtbaarvanuitauthenticiteit/
zichtbaarheid vanuit authenticiteitTijdens die dag leer je hoe je de innerlijke draken kunt temmen die je ervan weerhouden om voluit te gaan doen waarvoor je gekomen bent en vooral ook: hoe je jezelf en jouw diepste missie zichtbaar maakt vanuit je Bron. Brenda leert je hoe je hier vervolgens beelden en taal aan kunt geven. Een unieke en gouden combi!
Wil jij ook dolgraag datgene wat ten diepste in je leeft naar buiten brengen vanuit vreugde en ontspanning en de angst voor afkeuring of falen achter je laten? En zoek je naar de juiste beelden, kleuren en woorden om mee naar buiten te treden, op een manier die past bij jou en niet omdat een of andere marketing goeroe zegt dat 'het zo hoort’? Kom dan ook en schrijf je direct in voor deze bijzondere dag. Dat kan door naar deze link te gaan: http://brandingdiva.nl/zichtbaarvanuitauthenticiteit/ We hebben plek voor 20 ondernemers dus wees er snel bij! Groetjes Kirsten
Over de schrijver
Reactie plaatsen