Vol Zelfvertrouwen Doeltreffend Coachen  

Word zó vaardig en zelfverzekerd dat je iedere coachvraag aankunt

Zonder structuur geen betekenisvolle diepgang

"Ik coachte altijd veel op intuïtie maar merkte dat ik hier niet altijd ver genoeg mee kwam." Dit hoor ik vaak terug van mijn klanten. Coachen  op intuïtie, lijkt mooi, maar is vaak niet effectief om de volgende redenen:

 • 1. Zonder het te merken,  verwar je jouw intuïtie met de associaties uit je eigen referentiekaders.
  Het gevolg is dat je voor je cliënt gaat invullen, gesloten vragen stelt en (teveel) gaat adviseren.

 • 2. Onbedoeld neem je het werk over van je cliënt. Jij doet het werk en je cliënt kan min of meer achterover leunen terwijl het precies andersom mag zijn.

 • 3. Coachen op intuïtie levert je client misschien wel inzichten op maar inzichten alleen zorgen niet voor transformatie. Achter transformatie zit een strategie van meerdere stappen, die je als coach moet weten.

Het gevolg is dat je je onzeker voelt, ook als je al meerdere coachopleidingen gevolgd hebt. Zijn mijn sessies wel écht van waarde? Maak ik wel verschil? Wie zit er nu op mij te wachten, er zijn al zoveel coaches? Kan ik wel (goed) geld vragen voor mijn sessies?

Dit verandert als sneeuw voor de zon als je je intuïtie aanvult met coachskills die structuur en overzicht brengen.
Als coach ben je namelijk een expert in succesvolle verandering. Dit betekent dat je de structuur achter iemands ervaring kunt blootleggen. Je helpt cliënten te veranderen, zodat zij de bewuste makers worden van hun eigen werkelijkheid en hun potentieel aanboren.Mind of Your Own leert je in drie korte én betaalbare trainingen coachen op structuurniveau. Je kunt ze alle drie apart doen, maar ik raad je aan ze alle drie te doen, voor het beste resultaat. In 3 Stappen Vol Zelfvertrouwen, Doeltreffend Coachen

Stap 1. De Assen van Verandering:
Overzicht en structuur aanbrengen in jouw intuïtieve coaching

Wil je intuïtief én gestructureerd coachen? Gebruik dan de acht stappen die succesvolle veranderaars onbewust nemen als raamwerk voor jouw coaching.
Het fijne is, dat jij en je cliënten de stappen direct zullen herkennen. Maar  dat je (voorheen) wel eens wat stappen oversloeg, waardoor verandering niet slaagde.
Dat verandert nu!


Door dit model toe te passen ervaar zowel jij als je cliënt houvast en structuur in het vaak toch rommelige proces van veranderen.
 Hiermee zal je zien dat jij als coach effectiever bent, en je cliënt sneller en makkelijker verandert. 
Ik heb deze coachtool van de VS naar Nederland gehaald. Duizenden coaches werken er sindsdien met groot enthousiasme mee. 

Stap 2. De Matrix:
Een meetbare, succesvolle uitkomst waar jouw cliënt  eigenaar van is

We leven allemaal in onze eigen werkelijkheid en we hebben nergens geleerd dat en hoe we die zelf creëren. Daar breng jij verandering in!
Als coach heb je vanaf nu een manier om je client te laten ervaren hoe zij haar probleem, maar óók haar oplossing zelf creëert.  
Tijdens deze training ontdek je waaruit de matrix bestaat en leer je de matrix blootleggen achter de huidige en gewenste staat van jouw cliënt. 
Dit is de eerste stap op weg naar de programmeur worden van je eigen matrix.
Maar dat niet alleen: deze matrix is het fundament waarmee jij een  een glashelder, meetbaar doel leert formuleren. Dit is dé basis van een succesvolle uitkomst, waar jouw cliënt de eigenaar van is.

Stap 3. De Blauwdruk:
In één sessie een kwantumsprong faciliteren

De blauwdruk is de verdieping op de matrix. Je leert hier  de anatomie bloot te leggen achter het meest beperkende patroon van je cliënt. En daarbij leer je de nieuwe strategie te creëren voor de oplossing.
De heldere structuur zorgt voor diepgaand inzicht en in veel gevallen een kwantumsprong richting transformatie. Het roept. de energie van knopen doorhakken op. Dit maakt van jouw cliënt  een doorpakker.

Maar dat niet alleen: met behulp van de blauwdruk krijgen je tot in detail duidelijk waar de grootste hefboomkracht is voor transformatie.  


Hierdoor is vastlopen in je coachsessies verleden tijd en sta jij straks bekent als de coach waar je super snel en blijvend transformeert. 

Na het afronden van mijn eerste coachopleiding had ik eigenlijk nog steeds geen idee wat ik aan het doen was. Ik had van alles een beetje geleerd maar wist niet hoe ik cliënten echt succesvol kon laten veranderen. Ik had gevoel maar wat te dobberen. Kirsten beloofde me dat ze mij zou leren hoe ik van A tot Z mijn cliënten succesvol door een verandertraject kan begeleiden en hoe ik dit overzichtelijk doe. En die belofte heeft ze ook echt waargemaakt. Ik weet nu precies wat ik moet doen wanneer en voel me zeker. 
Manon Muilwijk 

Wat deze driedelige cursus oplevert:

Deel 1

De Assen van Verandering

Meesterlijk veranderen

 • Acht praktische stappen voor succesvol veranderen
 • Intuïtieve structuur en natuurlijk overzicht in elke sessie
 • Meer zelfvertrouwen als coach
 • Rust en houvast in je coachingtrajecten
 • Een fijne 'kapstok' om elke coachvraag mee aan te kunnen

Deel 2
De Matrix

Eigenaarschap en meetbare, succesvolle uitkomsten voor jouw cliënten

 • Leer jouw cliënten de structuur achter zelf creëren en manifesteren
 • Ontdek de formule achter meetbare, heldere doelen
 • Vergroot jouw effectiviteit als coach
 • Vaarwel slachtofferschap: ontwaak eigenaarschap in elke cliënt
 • Bied diepgaande transformatie op maat. 


Deel 3

De Blauwdruk

Ontdek de structuur achter transformatie

 • Onthul de grootste hefboomkracht voor transformatie
 • Analyseer de anatomie achter beperkende patronen
 • Leer jouw cliënt zélf de strategieën voor oplossingen te creëren
 • Diepgaande  inzichten die verder gaan dan de matrixbenadering
 • Praktisch instrument voor effectieve coaching en begeleiding

Sneller resultaat met minder hard werken

Intuïtief coachen lijkt heel fijn maar kan hard werken zijn. Met deze tool haal je met een paar stappen de essentie eruit. Je hoeft niet meer zo hard te werken én je resultaten zijn herhaalbaar en snel. 

Zelfvertrouwen en alleen nog maar blije cliënten

Verzanden in de veelheid van wat je cliënten vertellen en je onzeker voelen over je coaching behoort vanaf nu tot de verleden tijd. Je weet na deze cursus hoe je de 'fluf' van de essentie scheidt en hebt alleen nog maar blije klanten omdat je zo effectief coacht. 

Oefenen onder kundige begeleiding

Deze online cursus komt met de mogelijkheid om te oefenen onder begeleiding van Kirsten en andere gediplomeerde coaches.

Dit zorgt ervoor dat je feedback krijgt en het snel goed aanleert. 
€ 343,-
236

Vol zelfvertrouwen, doeltreffend coachen

Word met deze drie modules zó vaardig en vol zelfvertrouwen dat je letterlijk elke coachvraag aankunt


 • Geen grabbelzak van technieken maar een beproeft A tot Z plan voor succesvolle transformatie
 • Gestructureerd én intuïtief goed coachen
 • Altijd precies weten wat je moet doen, wanneer
 • Betaalbaar bijscholen, op je eigen tempo, in je eigen tijd. 
Marlies van der Hout
Ik leg nu met gemak het script bloot van hoe iemand zijn probleem doet. Het interessante is, dat deze structuur meteen doorwerkt op alle andere patronen, waardoor ook die veel sneller en makkelijker transformeren.
Lisette Tol 
Wow, wat een diepgaande en krachtige manier van coachen! Je krijgt een heel duidelijke structuur en houvast. Ik vind het ook voor gevorderde coaches een super mooie tool, omdat je hiermee écht tot de kern van het probleem én de oplossing komt!

Danielle Riemersma 

Ik vond mijn coachvaardigheden eigenlijk niet scherp genoeg. Vanuit intuïtie deed ik wel heel veel, maar ik miste de vaardigheden om mijn cliënten succesvol en gestructureerd door transformaties heen te laten gaan. Door deze opleiding heb ik deze tools en kennis nu wel, waardoor ik dit nu heel goed kan.

Start met de volledige cursus