De Blauwdruk 

Dé coachtool die in één sessie zorgt voor een enorme doorbraak waardoor je vastlopen en gebrek aan commitment voorkomt en super effectief coacht.

De Blauwdruk 

Vallen je cliënten regelmatig terug in hetzelfde gedrag? Voel je je bij sommige cliënten 'out of options' en blijft échte transformatie  uit?

Dit is een teken dat het je niet is gelukt patronen in het onderbewustzijn te transformeren.

Ieder mens wordt door onderbewuste patronen bestuurd. Die patronen ontstaan in de jonge kinderjaren en bepalen het gevoel, gedrag en de resultaten die je cliënten behalen in hun leven.  Weten hoe je onderbewuste patronen bloot  legt én  transformeert is daarom een onmisbare kernvaardigheid.

Patronen hebben een blauwdruk; ze bestaan uit steeds dezelfde ingrediënten. Met de training 'De Blauwdruk' leer je snel en makkelijk de blauwdruk achter het probleem van jouw cliënten bloot te leggen. En je creëert samen met je cliënt de blauwdruk van de oplossing. Tevens leer je, wat er nodig is om deze patronen blijvend te veranderen.

Jouw coaching biedt hiermee zoveel meer dan inzicht: je faciliteert in je cliënten een diep gevoel van commitment en gedetailleerde helderheid over wat er nu écht nodig is om te veranderen.

De blauwdruk heeft het bovendien in zich om in één sessie een enorme doorbraak te faciliteren.

 Jij gaat hiermee coachen op een hoger niveau: het niveau waar we onze werkelijkheid daadwerkelijk vormgeven zodat jouw cliënten veel sneller en vaker echt blijvend veranderen. 

Inhoud

Tijdens deze training leer je: 

  • - Hoe patronen in het onderbewuste ontstaan.
  • - Wat er nodig is om onderbewuste patronen blijvend te transformeren. 
  • - Wat te doen bij terugval en te weinig commitment. - De ingrediënten waaruit de blauwdruk bestaat. - De juiste vragen in de juiste volgorde stellen zodat je de blauwdruk moeiteloos blootlegt.
  • - Hoe je de blauwdruk blootlegt van iemands meest beperkende patroon én van de oplossing. Je leert dit in de vorm van een opgenomen demonstratie. 
    * Deze cursus is het vervolg op de Matrix.  Je kunt deze cursus los doen maar ik raad je aan de Assen van Verandering en de Matrix eerste te doen voor het beste resultaat. Wanneer

Deze training omvat vier lessen van elk ongeveer1 uur. 

De lessen zijn voor opgenomen waardoor je ze kunt kijken wanneer het je uitkomt. 

Je houdt na aanschaf onbeperkt toegang tot de lessen. 


 

Voor wie

Deze training is geschikt voor elke coach die graag haar coachvaardigheden wil aanscherpen. 
Voor beginnende coaches is het een geweldige tool omdat het je een heel praktisch handvat geeft waarmee je direct professionele coachgesprekken kunt voeren.
Voor gevorderde coaches is deze tool een fijne aanvulling en verdieping op wat je al kunt. Je hebt met de blauwdruk een instrument in handen waarmee je in één sessie een enorme transformatie kunt bewerkstelligen. Na het blootleggen van de blauwdruk weet je nog beter  welke interventies je inzet en wanneer.  


Marlies van der Hout - coach voor ondernemende vrouwen
"Ik kan nu heel snel de kern in kaart brengen, van het programma dat op de achtergrond draait bij mijn cliënten. Door de heldere structuur kan ik er ook écht op vertrouwen dat dit altijd lukt. Het in kaart brengen van de blauwdruk roept in mijn cliënten direct een groot gevoel van commitment op, en dit maakt de samenwerking zoveel makkelijker."
Danielle Riemersma- businesscoach
"Met de Blauwdruk maak ik snel  de allergrootste saboteur duidelijk: waar  de vastloper zit, waardoor cliënten steeds in dezelfde situatie terecht komen. De magie  zit bij mij altijd in de blauwdruk van de gewenste staat. Als we die duidelijk maken, voelen mijn cliënten, wat ze hier te doen hebben. Dit zorgt ervoor dat ze de stappen zetten, om het te gaan doen."

Vaarwel stroperige coachtrajecten

Met deze tool faciliteer je in één sessie een enorme paradigma verschuiving. 

Dit zorgt voor zoveel beweging dat je cliënt niet alleen enorm  onder de indruk is van jouw kwaliteiten als coach; ze ervaren een diepe drive om ook écht te gaan veranderen waardoor jouw coaching zoveel effectiever wordt.

Structuur én intuïtie maakt je extra effectief

Veel coaches werken het liefst op intuïtie en houden niet zo van structuur omdat het onnatuurlijk aanvoelt.
Deze tool laat structuur intuïtief aanvoelen. Ze komt namelijk voort uit de stappen die we allemaal al onbewust nemen. Omdat je ze nu bewust inzet worden jouw sessies buitengewoon effectief. 

Oefenen onder kundige begeleiding

Deze online training komt met de mogelijkheid om te oefenen onder begeleiding van Kirsten. 

Dit zorgt ervoor dat je feedback krijgt en het model snel goed aanleert. 

Tina Evers -Levenstherapeut
"Door de Blauwdruk bloot te  leggen coach ik met nog meer voldoening omdat mijn cliënten letterlijk unstoppable worden. Het wordt zo helder hoe ze zichzelf klein houden en hoe ze hun zielsmissie kunnen leven dat het ze vleugels geeft."
Mirte Stigter- Coach voor jonge moeders
"Met de Blauwdruk kan ik precies  aanhaken op de helpende strategie van de cliënt  en ook echt de taal  spreken van de cliënt zelf. Hierdoor zorgt mijn coaching heel effectief voor nieuwe neurale verbindingenen kunnen mijn cliënten  grote stappen maken."
€ 350,-
137

De blauwdruk 

Dé coachtool die in één sessie kan zorgen voor een doorbraak, waardoor je terugvallen en gebrek aan commitment voorkomt in je coachtrajecten. Wordt en expert in het transformeren van diep gewortelde onbewuste patronen en onderscheid je door je doeltreffendheid. 

FAQ Blauwdruk Training

Wat krijg ik als ik meedoe?

- Vijf lessen waarin ik je stap voor stap meeneem in
het leren werken met deze tool.
- Het template waarmee je de blauwdruk van het
probleem en de oplossing in kaart brengt.
- Een pdf met krachtige vragen waarmee je de
huidige en gewenste Blauwdruk glashelder krijgt.
- Een demonstratie hoe je de techniek doet.
- Toegang tot de opnames van deze training.
- Toegang tot een live online oefensessie waarin je
oefent onder mijn begeleiding en feedback krijgt.
- Toegang tot online leeromgeving én de
community groep die hoort bij deze training. Hier
kun je vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Worden er opnames gemaakt en krijg ik daar toegang toe?

Ja, je krijgt levenslang toegang tot de opnames. Je vindt ze in de online leeromgeving en kunt ze blijven bekijken, wanneer je maar wil.

Ik ben geen coach, mag ik dan wel meedoen?

Deze training is geschikt voor iedere professional die met mensen aan verandering werkt. Denk aan trainers, therapeuten, counselors, leidinggevenden, mentoren en adviseurs. Je kunt deze tool ook voor je eigen persoonlijke ontwikkeling gebruiken, mocht je geen professionele 'veranderaar' zijn.

Is deze training onderdeel van de Nieuwe Geest Coachopleiding?

Ja dat klopt. De Nieuwe Geest Coachopleiding is nu geen jaartraining meer, maar te volgen in losse modules. Deze training is daar één van. Heb je interesse om Nieuwe Geest Coach te worden? Neem dan contact op met Kirsten. Zij zal je vertellen welke stappen je moet nemen.

Breng de weg naar transformatie gedetailleerd en eenvoudig in één sessie in kaart en ontwaak de genialiteit in je cliënt!