De Blauwdruk 

Voorkom vastlopen in je sessies door onderbewuste patronen bloot te leggen en te transformeren en word een super effectieve coach

De Blauwdruk 

Vallen je cliënten regelmatig terug in hetzelfde gedrag? Mis je bij hen het gevoel van commitment, waardoor echte transformatie uitblijft en je jezelf  'out of options' voelt?

Dit is een teken dat het je niet is gelukt patronen in het onderbewustzijn te transformeren.

Ieder mens wordt door onderbewuste patronen bestuurd. Die patronen ontstaan in de jonge kinderjaren en bepalen het gevoel, gedrag en de resultaten die je clienten behalen in hun leven. Weten hoe je onderbewuste patronen bloot  legt én transformeert is daarom een onmisbare kernvaardigheid.

Patronen hebben een blauwdruk; ze bestaan uit steeds dezelfde ingrediënten.  Met de cursus 'De Blauwdruk' leer je snel en makkelijk de blauwdruk achter het probleem van jouw clienten  bloot te leggen. En je creëert samen met je client de blauwdruk van de oplossing. Tevens leer je, wat er nodig is om deze patronen blijvend te veranderen.

Jouw coaching biedt hiermee zoveel meer dan inzicht: je faciliteert in je cliënten een diep gevoel van commitment en gedetailleerde helderheid over wat er nu écht nodig is om te veranderen.

 Jij leert coachen op een hoger niveau: het niveau waar we onze werkelijkheid daadwerkelijk vormgeven. 

Inhoud

Tijdens deze cursus leer je: 

  • - Hoe patronen in het onderbewuste ontstaan.
  • - Wat er nodig is om onderbewuste patronen blijvend te transformeren. 
  • - Wat te doen bij terugval en te weinig commitment. - De ingrediënten waaruit de blauwdruk bestaat. - De juiste vragen in de juiste volgorde stellen zodat je de blauwdruk moeiteloos blootlegt.  
    * Deze cursus is het vervolg op de Matrix.  Je kunt deze cursus los doen maar ik raad je aan de Assen van Verandering en de Matrix eerste te doen voor het beste resultaat. Duur

Deze cursus omvat vijf lessen van elk ongeveer 10 à 15 minuten. Deze lessen volg je in je eigen tempo, wanneer het je zelf uitkomt. 
Naast de lessen krijg je een demo-sessie te zien van ongeveer 30 minuten. 
En er is de gelegenheid om het geleerde in de praktijk gaat brengen met mede-cursisten. 

Voor wie

Deze cursus is geschikt voor elke coach die graag haar coachvaardigheden wil aanscherpen. 
Voor beginnende coaches is het een geweldige tool omdat het je een heel praktisch handvat geeft waarmee je direct professionele coachgesprekken kunt voeren.
Voor gevorderde coaches is het een fijne tool omdat het je vaardigheden nog verder zal verdiepen en je nog beter gaat snappen welke interventies je inzet en wanneer.  


Marlies van der Hout - businesscoach
"Ik kan nu heel snel de kern in kaart brengen, van het programma dat op de achtergrond draait bij mijn cliënten. Door de heldere structuur kan ik er ook écht op vertrouwen dat dit altijd lukt. Het in kaart brengen van de blauwdruk roept in mijn cliënten direct een groot gevoel van commitment op, en dit maakt de samenwerking zoveel makkelijker."
Danielle Riemersma- businesscoach
"Met de Blauwdruk maak ik snel  de allergrootste saboteur duidelijk: waar  de vastloper zit, waardoor cliënten steeds in dezelfde situatie terecht komen. De magie  zit bij mij altijd in de blauwdruk van de gewenste staat. Als we die duidelijk maken, voelen mijn cliënten, wat ze hier te doen hebben. Dit zorgt ervoor dat ze de stappen zetten, om het te gaan doen."

Duizenden coaches gingen je voor

Dit model is door Kirsten uit de VS gehaald. Sindsdien zijn er duizenden coaches en therapeuten in getraind. 


Velen gebruiken de tool nog dagelijks omdat ze zo krachtig en effectief is. 

Structuur én intuïtie maakt je extra effectief

Veel coaches werken het liefst op intuïtie en houden niet zo van structuur omdat het onnatuurlijk aanvoelt.
Deze tool laat structuur intuïtief aanvoelen. Ze komt namelijk voort uit de stappen die we allemaal al onbewust nemen. Omdat je ze nu bewust inzet worden jouw sessies buitengewoon effectief. 

Oefenen onder kundige begeleiding

Deze online cursus komt met de mogelijkheid om te oefenen onder begeleiding van Kirsten en andere gediplomeerde coaches. 

Dit zorgt ervoor dat je feedback krijgt en het snel goed aanleert. 

Tina Evers -Levenstherapeut en Nieuwe Geest Coach 
"Door de Blauwdruk bloot te  leggen coach ik met nog meer voldoening omdat mijn cliënten letterlijk unstoppable worden. Het wordt zo helder hoe ze zichzelf klein houden en hoe ze hun zielsmissie kunnen leven dat het ze vleugels geeft."
Mirte Stigter-NLP Master en Nieuwe Geest Coach 
"Met de Blauwdruk kan ik precies  aanhaken op de helpende strategie van de cliënt  en ook echt de taal  spreken van de cliënt zelf. Hierdoor zorgt mijn coaching heel effectief voor nieuwe neurale verbindingenen kunnen mijn cliënten  grote stappen maken."
€ 196,-
€ 125,-

De blauwdruk 

Voorkom vastlopen, terugvallen en gebrek aan commitment in je coachtrajecten. Wordt en expert in het transformeren van diep gewortelde onbewuste patronen en onderscheid je door je doeltreffendheid. 

Veelgestelde vragen | Innerlijk Vrij Ondernemen

Hoeveel tijd kost het om mee te doen aan dit programma?

Per week ben je ongeveer één tot anderhalf uur bezig met het lezen en maken van de opdrachten.
De geleide meditatie doe vijf keer per week. Deze duurt ongeveer vijfentwintig minuten.
We hebben elke maand één coachcall met de groep. Dit duurt maximaal twee uur.
En je hebt vier één op één coachsessies met jouw coach, van anderhalf uur per keer.
Al met al is het dus een intensief programma. Houd daar rekening mee en meld je alleen aan, als je bereid en in staat bent om deze tijd, voor vier maanden, in jezelf te investeren. Doe je dat, dan zijn de resultaten er ook naar.

Ik heb al zó vaak geprobeerd dit patroon te veranderen. Waarom zou het me nu wel lukken?

De meeste coach- en verandertrajecten hebben onvoldoende aandacht voor de neurologische, biochemische kant van verandering. Veranderen is voor een belangrijk deel afkicken van een oud patroon, niet alleen in gevoel, gedrag en denken maar ook in je neurologie en biochemie. Dit betekent dat je gaat afkicken en terugvallen. Grote kans dat jou dit ook is overkomen en dat je dit destijds niet wist, waardoor je opgaf.

Wie een patroon in zichzelf verandert zal merken dat het patroon eerst heviger aan gaat. Je valt terug. De meeste mensen haken in deze fase af. Of blijven jo-joën.

Dit coachtraject helpt je door deze fase heen doordat het je de tools, kennis en begeleiding geeft die je nodig hebt om te blijven stappen in je gewenste staat van zijn. Ook als je je niet goed voelt. Juist als je je niet goed voelt! Als je dit volhoudt zal je merken dat je op een gegeven moment ECHT veranderd bent.
Een waarschuwing is wel op z’n plaats: dit programma is behoorlijk intensief dus begin er alleen aan als je voldoende tijd en motivatie hebt. Eén ding garanderen we: alles wat je nodig hebt om succesvol te veranderen zit in dit programma. Het enige dat jij hoeft te doen is: DOEN. Ook wanneer het moeilijk is en het lijkt dat je verder weg dan ooit van je doel bent. Vraag om hulp, deel je zorgen en ga gewoon door. Onderzoek wijst uit dat ons brein veranderbaar is. Een nieuw neuraal netwerk is in principe aan te leggen in één maand tijd! Het enige dat nodig is een half uur per dag herhalen van de gewenste emoties en gedachten. Dat is waar de meditaties in dit programma voor zijn ontwikkeld. We weten vaak wel wat er nodig is. Waar je resultaat behaalt is wanneer je dit consequent blijft doen, zolang als nodig is. Als je meedoet aan Innerlijk Vrij Ondernemen krijg je alle tools in de juiste volgorde aangereikt EN de liefdevolle stok achter de deur om het vol te houden.

Ik ben onder behandeling van een psycholoog/psychiater. Kan ik meedoen?

Dat zullen we tijdens het intakegesprek samen bekijken. Denk er dus aan, dit tijdens de eerste kennismaking te benoemen. Weet wel dat dit een coach-programma is en geen therapie. Coaching is geschikt voor mensen die voldoende veerkracht hebben om zichzelf te kunnen dragen als er sprake is van oud zeer en beperkende patronen. Therapie is nodig wanneer je die veerkracht niet voelt en jezelf momenteel nog onvoldoende kunt dragen, dat wil zeggen in staat bent jezelf te managen. Tijdens het intakegesprek kijken we wat voor jou het beste is om te doen.

Wat maakt dat dit programma anders is dan andere coachtrajecten?

-In plaats van één niveau aan te pakken werken we op alle vier de niveaus van perceptie (fysiek, geest, ziel en kwantumveld). Dit maakt dat er geen ontsnappen aan is: veranderen zul je.
- Dagelijks herhalen is de enige manier om effectief en efficiënt te veranderen. Waar je normaal tientallen jaren over doet om te veranderen, verander je nu in minder dan een half jaar. Je krijgt hier de tools voor.
- Naast online krijg je veel ondersteuning en coaching. Jouw coach leest mee met je werkboeken en is er voor je om je vragen te beantwoorden, jouw grote visie te bewaken en je aan te moedigen. Dit maakt het zo krachtig: met alleen online kun je er nog onderuit. Met deze combi niet en dat is maar goed ook!
- De timing en structuur kloppen als een bus. Je krijgt de juiste kennis, hulpbronnen en tools in de juiste volgorde op het juiste moment.
- De kracht van samen. Helaas snappen partners en vrienden vaak niet waar je mee bezig bent. Ze geloven er niet in en dat ondermijnt je, hoe goed je ook je best doen je vertrouwen hoog te houden. Daarom wil je dit liefst niet alleen doen maar met een groep gelijkgestemden. In de groep is veel liefde en inspiratie. Je hoeft hier niets uit te leggen. We snappen jouw visie omdat het de onze is. Wij ondersteunen elkaar.

Ik ben geen coach, mag ik toch meedoen?

Ik werk zelf alleen nog met coaches maar je kunt zeker meedoen door je aan te melden bij een van de coaches die door mij zijn opgeleid. Je vindt ze op de community pagina.

Altijd helderheid over wat er moet veranderen en hoe!