Coachtraject op Maat 

Maak met een specifiek stappenplan, afgestemd op de unieke behoeften per cliënt, een coachtraject op maat, voor optimaal coachings resultaat

Coachtraject op Maat   

Als je veel verschillende technieken en methoden kent is het gevolg hiervan vaak dat je toch snel grijpt naar een paar die je goed liggen. Maar zijn dit wel de beste keuzes voor jouw client? Vaak niet, en dat zie je terug in je resultaten.

Met deze korte cursus leer je, hoe je op basis van de informatie uit de Matrix en Blauwdruk analyseert welke belemmerende patronen jouw cliënt parten speelt.

Je leert hoe je deze patronen prioriteert. Dat wil zeggen: welk van deze patronen is het meest belangrijk en zal zorgen voor de grootste en snelste transformatie? 

Op basis van die analyse en prioritering leer je een coachtraject op maat te maken. 

Inhoud

Tijdens deze cursus leer je: 

  • - Welke soorten patronen er zijn. 
  • - Patronen bloot te leggen en te prioriteren. 
  • - Op basis van deze analyse en prioritering de juiste interventies te kiezen. -Een coachtraject op maat te maken. 
    * Deze kun je alleen doen als je de Matrix en Blauwdruk ook hebt gedaan. Duur

Deze cursus omvat vijf lessen van elk ongeveer 10 à 15 minuten. Deze lessen volg je in je eigen tempo, wanneer het je zelf uitkomt. 
Naast de lessen krijg je een demo-sessie te zien van ongeveer 30 minuten. 
En er is de gelegenheid om het geleerde in de praktijk gaat brengen met mede-cursisten. 

Voor wie

Deze cursus is geschikt voor elke coach die graag haar coachvaardigheden wil aanscherpen. 
Voor beginnende coaches is het een geweldige tool omdat het je een heel praktisch handvat geeft waarmee je direct professionele coachgesprekken kunt voeren.
Voor gevorderde coaches is het een fijne tool omdat het je vaardigheden nog verder zal verdiepen en je nog beter gaat snappen welke interventies je inzet en wanneer.  


Marlies van der Hout - businesscoach
"Ik kan nu heel snel de kern in kaart brengen, van het programma dat op de achtergrond draait bij mijn cliënten. Door de heldere structuur kan ik er ook écht op vertrouwen dat dit altijd lukt. Het in kaart brengen van de blauwdruk roept in mijn cliënten direct een groot gevoel van commitment op, en dit maakt de samenwerking zoveel makkelijker."
Ilona Annema - businesscoach
Met de Assen van Verandering heb ik een hele fijne en concrete manier van coachen geleerd die ik direct kan toepassen in mijn werk. Ik ben nu in staat om de oplossing uit mijn klanten te halen ipv deze aan te reiken.

Duizenden coaches gingen je voor

Dit model is door Kirsten uit de VS gehaald. Sindsdien zijn er duizenden coaches en therapeuten in getraind. 


Velen gebruiken de tool nog dagelijks omdat ze zo krachtig en effectief is. 

Structuur én intuïtie maakt je extra effectief

Veel coaches werken het liefst op intuïtie en houden niet zo van structuur omdat het onnatuurlijk aanvoelt.
Deze tool laat structuur intuïtief aanvoelen. Ze komt namelijk voort uit de stappen die we allemaal al onbewust nemen. Omdat je ze nu bewust inzet worden jouw sessies buitengewoon effectief. 

Oefenen onder kundige begeleiding

Deze online cursus komt met de mogelijkheid om te oefenen onder begeleiding van Kirsten en andere gediplomeerde coaches. 

Dit zorgt ervoor dat je feedback krijgt en het snel goed aanleert. 

€ 196,-
€ 125,-

Coachtraject op Maat 

Voorkom vastlopen, terugvallen en gebrek aan commitment in je coachtrajecten. Wordt en expert in het transformeren van diep gewortelde onbewuste patronen en onderscheid je door je doeltreffendheid. 

Veelgestelde vragen | Innerlijk Vrij Ondernemen

Hoeveel tijd kost het om mee te doen aan dit programma?

Per week ben je ongeveer één tot anderhalf uur bezig met het lezen en maken van de opdrachten.
De geleide meditatie doe vijf keer per week. Deze duurt ongeveer vijfentwintig minuten.
We hebben elke maand één coachcall met de groep. Dit duurt maximaal twee uur.
En je hebt vier één op één coachsessies met jouw coach, van anderhalf uur per keer.
Al met al is het dus een intensief programma. Houd daar rekening mee en meld je alleen aan, als je bereid en in staat bent om deze tijd, voor vier maanden, in jezelf te investeren. Doe je dat, dan zijn de resultaten er ook naar.

Ik heb al zó vaak geprobeerd dit patroon te veranderen. Waarom zou het me nu wel lukken?

De meeste coach- en verandertrajecten hebben onvoldoende aandacht voor de neurologische, biochemische kant van verandering. Veranderen is voor een belangrijk deel afkicken van een oud patroon, niet alleen in gevoel, gedrag en denken maar ook in je neurologie en biochemie. Dit betekent dat je gaat afkicken en terugvallen. Grote kans dat jou dit ook is overkomen en dat je dit destijds niet wist, waardoor je opgaf.

Wie een patroon in zichzelf verandert zal merken dat het patroon eerst heviger aan gaat. Je valt terug. De meeste mensen haken in deze fase af. Of blijven jo-joën.

Dit coachtraject helpt je door deze fase heen doordat het je de tools, kennis en begeleiding geeft die je nodig hebt om te blijven stappen in je gewenste staat van zijn. Ook als je je niet goed voelt. Juist als je je niet goed voelt! Als je dit volhoudt zal je merken dat je op een gegeven moment ECHT veranderd bent.
Een waarschuwing is wel op z’n plaats: dit programma is behoorlijk intensief dus begin er alleen aan als je voldoende tijd en motivatie hebt. Eén ding garanderen we: alles wat je nodig hebt om succesvol te veranderen zit in dit programma. Het enige dat jij hoeft te doen is: DOEN. Ook wanneer het moeilijk is en het lijkt dat je verder weg dan ooit van je doel bent. Vraag om hulp, deel je zorgen en ga gewoon door. Onderzoek wijst uit dat ons brein veranderbaar is. Een nieuw neuraal netwerk is in principe aan te leggen in één maand tijd! Het enige dat nodig is een half uur per dag herhalen van de gewenste emoties en gedachten. Dat is waar de meditaties in dit programma voor zijn ontwikkeld. We weten vaak wel wat er nodig is. Waar je resultaat behaalt is wanneer je dit consequent blijft doen, zolang als nodig is. Als je meedoet aan Innerlijk Vrij Ondernemen krijg je alle tools in de juiste volgorde aangereikt EN de liefdevolle stok achter de deur om het vol te houden.

Ik ben onder behandeling van een psycholoog/psychiater. Kan ik meedoen?

Dat zullen we tijdens het intakegesprek samen bekijken. Denk er dus aan, dit tijdens de eerste kennismaking te benoemen. Weet wel dat dit een coach-programma is en geen therapie. Coaching is geschikt voor mensen die voldoende veerkracht hebben om zichzelf te kunnen dragen als er sprake is van oud zeer en beperkende patronen. Therapie is nodig wanneer je die veerkracht niet voelt en jezelf momenteel nog onvoldoende kunt dragen, dat wil zeggen in staat bent jezelf te managen. Tijdens het intakegesprek kijken we wat voor jou het beste is om te doen.

Wat maakt dat dit programma anders is dan andere coachtrajecten?

-In plaats van één niveau aan te pakken werken we op alle vier de niveaus van perceptie (fysiek, geest, ziel en kwantumveld). Dit maakt dat er geen ontsnappen aan is: veranderen zul je.
- Dagelijks herhalen is de enige manier om effectief en efficiënt te veranderen. Waar je normaal tientallen jaren over doet om te veranderen, verander je nu in minder dan een half jaar. Je krijgt hier de tools voor.
- Naast online krijg je veel ondersteuning en coaching. Jouw coach leest mee met je werkboeken en is er voor je om je vragen te beantwoorden, jouw grote visie te bewaken en je aan te moedigen. Dit maakt het zo krachtig: met alleen online kun je er nog onderuit. Met deze combi niet en dat is maar goed ook!
- De timing en structuur kloppen als een bus. Je krijgt de juiste kennis, hulpbronnen en tools in de juiste volgorde op het juiste moment.
- De kracht van samen. Helaas snappen partners en vrienden vaak niet waar je mee bezig bent. Ze geloven er niet in en dat ondermijnt je, hoe goed je ook je best doen je vertrouwen hoog te houden. Daarom wil je dit liefst niet alleen doen maar met een groep gelijkgestemden. In de groep is veel liefde en inspiratie. Je hoeft hier niets uit te leggen. We snappen jouw visie omdat het de onze is. Wij ondersteunen elkaar.

Ik ben geen coach, mag ik toch meedoen?

Ik werk zelf alleen nog met coaches maar je kunt zeker meedoen door je aan te melden bij een van de coaches die door mij zijn opgeleid. Je vindt ze op de community pagina.

Leer je coachtrajecten op maat maken!