Zelfverzekerd over je coachskills 

Word zó vaardig en zelfverzekerd dat je iedere coachvraag aankunt

Stop met jarenlang investeren in dure methoden en technieken.

 Ik begrijp het: niets leuker dan blijven leren en jezelf verdiepen in al die gave methodieken. Maar heeft het je gebracht waar je naar zocht?

Voel je je nu wél super vaardig en vol zelfvertrouwen? Durf je jezelf zonder gêne zichtbaar te maken als expert? Vraag je nu wél wat je waard bent?  Zie je al jouw cliënten daadwerkelijk blijvend veranderen? 

Nee?

Dan ben je hierin niet alleen. Ik geef al bijna twintig jaar les aan coaches en ik zie het steeds weer: Super zelfverzekerd en effectief coachen vraagt niet om duizend en één tools. (In feite kan het juist zorgen voor nóg grotere onzekerheid, want wie kan nu zoveel methodieken écht meesteren en wat zet je nu precies wanneer in?)

Echt onderscheidend en effectief zijn vraagt om coachen op de structuur achter ervaringen als verandering en zelfrealisatie. Dit wordt bijna nergens geleerd.


Kun jij dat wél, dan:

  • 1. Onderscheid je jezelf van de massa ‘intuïtieve’ coaches met jouw haarscherpe kernachtige coaching en verbijsterend effectieve en diepgaande sessies

  • 2. Zeg vaarwel tegen onzekerheid over je vaardigheden.  

  • 3. Zorg voor kwantumsprongen bij jouw cliënten en zie je ze elke keer weer verbaasd zijn over dat het al na de eerste sessie zóveel beter met ze gaat.

Mind of Your Own leert je in drie korte én betaalbare trainingen coachen op structuurniveau. Je kunt ze alle drie apart doen, maar ik raad je aan ze alle drie te doen, voor het beste resultaat. In 3 Stappen Effectief, Succesvol en Zelfverzekerd Coachen

Stap 1. De Assen van Verandering:
Overzicht en Structuur in je sessies

Succesvolle veranderaars nemen onbewust acht stappen. Hiervan is een coachtool gemaakt die 'De Assen van Verandering' heet. 
Ik heb deze coachtool van de VS naar Nederland gehaald. Duizenden coaches werken er al met grote tevredenheid mee. 
Tijdens deze training leer je de acht stappen. Je gaat ze herkennen en toepassen in je sessies en trajecten. Per stap ontvang je een serie krachtige, open vragen waardoor je altijd precies weet wat je hebt te vragen, wanneer. 
Dit is de perfecte structuur, om toe te passen in je sessies en trajecten. Het zal ervoor zorgen dat jij en je cliënt overzicht houden. Hierdoor zullen jouw  clienten snel en blijvend veranderen.

Stap 2. De Matrix:
Een meetbare, succesvolle uitkomst waar jouw cliënt  eigenaar van is

We leven allemaal in onze eigen werkelijkheid en we hebben nergens geleerd dat en hoe we die zelf creëren. Daar breng jij verandering in!
Als coach heb je vanaf nu een manier om je client te laten ervaren hoe zij haar probleem, maar óók haar oplossing zelf creëert.  
Tijdens deze training ontdek je waaruit de matrix bestaat en leer je de matrix blootleggen achter de huidige en gewenste staat van jouw cliënt. 
Dit is de eerste stap op weg naar de programmeur worden van je eigen matrix.
Maar dat niet alleen: deze matrix is het fundament waarmee jij een  een glashelder, meetbaar doel leert formuleren. Dit is dé basis van een succesvolle uitkomst, waar jouw cliënt de eigenaar van is.

Stap 3. De Blauwdruk:
Een kwantumsprong faciliteren door de anatomie van de programmering bloot te leggen 

De blauwdruk is de verdieping op de matrix. Hier leer je namelijk de anatomie bloot te leggen achter het meest beperkende patroon van je cliënt. En daarbij leer je de nieuwe strategie te creëren voor de oplossing.
Het wordt je cliënt glashelder hoe zij haar probleem en haar oplossing doet.
Dit roept de energie op van 'voor eens en altijd knopen doorhakken' en maakt van jouw cliënt direct een doorpakker.

Maar dat niet alleen: met behulp van de blauwdruk krijgen je tot in detail duidelijk waar de grootste hefboomkracht is voor transformatie.  
Hierdoor is vastlopen in je coachsessies voor alitjd verleden tijd en sta jij straks bekent als de coach waar je super snel en blijvend transformeert. 

Wil je dit allemaal kunnen?

Koop alle drie de trainingen in één keer en ontvang veel korting!