Checklist super effectief coachen

  • Leer de acht stappen die succesvolle veranderaars (onbewust) nemen.
  • Check: pas je deze acht stappen allemaal al toe in je coachsessies en trajecten?
  • Los je eigen blinde vlekken op en maak je sessies nóg effectiever. 
  • Breng op een intuïtieve manier overzicht en structuur aan in je sessies en trajecten. 
  • Geniet nu je jouw cliënten nóg sneller, succesvol ziet veranderen!


  1. Nooit  meer verdwalen als je cliënt veel tegelijk vertelt.
  2. Geen onrust meer over of je iets over het hoofd ziet of mist.  
  3. Geen twijfel meer over wat moet ik nu weer vragen/doen.
50%
Checklist: Succesvol Veranderen
Ontvang de checklist gratis in jouw mailbox.
Leuk, geef mij deze checklist!

Ons  bewustzijn co-creëert de werkelijkheid op basis van wat de geest gelooft. Ben je eigenaar van je geest, dan verander je jouw werkelijkheid. 

Over Kirsten

Kirsten is een aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerde theoloog. Daar deed ze een vrij doctoraal ingevuld met vakken uit de filosofie, humanistiek, antropologie en mystieke theologie. Met eenafstudeerrichting in  godsdienstpsychologie studeerde ze af op het werk van Ken Wilber.

Na haar studie wist ze één ding zeker: haar werk is bijdragen aan de evolutie van het menselijk bewustzijn.

Ze studeerde af als hypnotherapeut, NLP trainer en is in de VS opgeleid als Neuro-Semantiek trainer en Meta-coach door de grondlegger Michael Hall.

Jarenlang gaf Kirsten les aan coaches en therapeuten bij een bekende coachopleiding. In 2014 ontwikkelde ze haar eigen methode: Nieuwe Geest Coaching. Deze methode is een combinatie van eeuwenoude wijsheidstradities, kwantumfysica, hersenwetenschap en coach-technieken die mensen leren aan het stuur te komen van hun eigen werkelijkheid.
Met haar trainingen leidt ze coaches op tot experts van persoonlijk leiderschap en bewuste creatie, omdat ze gelooft dat dit is wat de mensheid nodig heeft op haar volgende evolutionaire stap.

Wat anderen over ons zeggen:

Petra Kaandorp- coach
Door de acht stappen van de Assen van Verandering ben ik zeer zeker effectiever gaan coachen. Ik kan veel beter aansluiten bij wat er speelt en daarom ook de juiste vragen stellen. 
Maarten Emmelkamp- trainer en coach
De magie van Kirsten is dat ze je in duidelijke stappen mee kan nemen naar een hoger bewustzijn. Dit heeft ze in haar opleidingen heel helder vormgegeven en dit kan ze echt heel goed. Ze zegt: ga doen waarvoor je gekomen bent en dat doet ze ook écht zelf. Dat vind ik inspirerend. 
Manon Muilwijk - coach
Kirsten beloofde me dat ze mij zou leren hoe ik van A tot Z mijn clienten succesvol door een verandertraject kan begeleiden en hoe ik dit overzichtelijk doe. En die belofte heeft ze ook echt waargemaakt. 
Anouk Janssen - zelfstandig business creative
Je hebt coaches en coaches. Kirsten is het niveau champions league. Er ontgaat Kirsten niets. Liefdevol, doelgericht, betrokken, zorgzaam en met humor gaat ze samen met je naar de kern. Ze neemt de tijd, geeft advies en gaat over tot actie. Haar programma's zitten onwijs goed in elkaar.