Mindset Academie voor Coaches  

Word zó vaardig en zelfverzekerd dat je iedere coachvraag aankunt

Van onzeker naar zelfverzekerd Coachen

De meeste coaches, coachen graag op intuïtie. Dat lijkt mooi, maar is vaak niet effectief om de volgende redenen:

 • 1. Je verwart je intuïtie met de associaties uit je eigen referentiekaders.
  Het gevolg is dat je voor je cliënt gaat invullen, gesloten vragen stelt en (teveel) gaat adviseren.

 • 2. Jij werkt je als coach uit de naad en je cliënt kan min of meer achterover leunen terwijl het precies andersom mag zijn.

 • 3. Coachen op intuïtie levert je client misschien wel inzichten op maar inzichten alleen zorgen niet voor transformatie en blijvende verandering. Hier zit een strategie achter van meerdere stappen, die je als coach moet weten.

Het gevolg is dat je je onzeker voelt, ook als je al meerdere coachopleidingen gevolgd hebt. Zijn mijn sessies wel écht van waarde? Maak ik wel verschil? Wie zit er nu op mij te wachten, er zijn al zoveel coaches? Kan ik wel (goed) geld vragen voor mijn sessies?

Dit verandert als sneeuw voor de zon als je je intuïtie aanvult met coachskills die structuur en overzicht brengen.
Als coach ben je namelijk een expert in succesvolle verandering. Dit betekent dat je de structuur achter iemands ervaring kunt blootleggen. Je helpt cliënten te veranderen, zodat zij de bewuste makers worden van hun eigen werkelijkheid en hun potentieel aanboren.De trainingen en trajecten van Mind of Your Own zijn ervoor gemaakt om je coachskills zo aan te scherpen dat je je je zeker voelt bij letterlijk elke coachvraag en je eigen onzekerheden blijvend transformeert.
Een vierdelige cursus

Deel 1

De Assen van Verandering

Nooit meer verdwalen in je gesprekken door overzicht en structuur

Succesvolle veranderaars nemen onbewust acht stappen. Hiervan is een coachtool gemaakt die 'De Assen van Verandering' heet.

 

Ik heb deze coachtool van de VS naar Nederland gehaald. Duizenden coaches werken er al met grote tevredenheid mee.


Tijdens deze training leer je de acht stappen. Je gaat ze herkennen en toepassen in je sessies en trajecten. Per stap ontvang je een serie krachtige, open vragen. Dankzij dit lijstje, weet je  altijd precies  wat je wanneer kunt vragen.

Dit is de perfecte structuur, om toe te passen in je sessies en trajecten. Het zal ervoor zorgen dat jij en je cliënt overzicht houden. Hierdoor zullen jouw  cliënten snel en blijvend veranderen.

Deel 2
De Matrix

Een meetbare, succesvolle uitkomst waar jouw cliënt eigenaar van is

We leven allemaal in onze eigen werkelijkheid en hebben nergens geleerd dat en hoe we die zelf creëren. Daar breng jij verandering in!


Als coach heb je vanaf nu een manier om je cliënt te laten ervaren hoe zij haar probleem, maar óók haar oplossing zelf creëert.  


Tijdens deze training ontdek je waaruit de matrix bestaat en leer je de matrix blootleggen achter de huidige en gewenste staat van jouw cliënt.

 

Dit is de eerste stap op weg naar de programmeur worden van je eigen matrix.


Maar dat niet alleen: deze matrix is het fundament waarmee jij een glashelder, meetbaar doel leert formuleren. Dit is dé basis van een succesvolle uitkomst, waar jouw cliënt de eigenaar van is.

Deel 3

De Blauwdruk

Nooit meer vastlopen en van je slachtoffer-klant een doorpakker maken door de anatomie van de programmering bloot te leggen 

De blauwdruk is de verdieping op de matrix. Hier leer je namelijk de anatomie achter het meest beperkende patroon van je cliënt. Maar dat niet alleen: je leert diezelfde anatomie bloot te leggen voor de oplossing.


Het wordt je cliënt glashelder hoe zij haar probleem en haar oplossing doet.

Dit roept de energie op van 'voor eens en altijd knopen doorhakken' en maakt van jouw cliënt direct een doorpakker.


Maar dat niet alleen: met behulp van de blauwdruk wordt tot in detail duidelijk waar de grootste hefboomkracht  voor transformatie verscholen ligt.

Hierdoor is vastlopen in je coachsessies voor altijd verleden tijd en sta jij straks bekend als de coach waar je supersnel en blijvend transformeert. 

Deel 4

Coachtraject op maat

Specifiek stappenplan afgestemd op de unieke behoeften per cliënt, voor optimaal coachingsresultaat

One size fits all coachingsprogramma's werken niet, daarom leer je tijdens deze training hoe je met een specifiek stappenplan de unieke behoeften van jouw cliënt blootlegt.

Ik ga je leren hoe je, op basis van de informatie uit de matrix en blauwdruk, de patronen analyseert en prioriteert.

Je ontdekt de verschillende soorten patronen die er zijn en je gaat samen met jouw cliënt onderzoeken welk van deze patronen het verschil zullen maken.

Je leert welke interventies je inzet bij welk patroon en op basis hiervan maak jij een haarscherp coachtraject op maat. 

Dit maakt jouw coaching super effectief én je onderscheid jezelf van de massa coaches die steeds hetzelfde trucje toepassen.

Na het afronden van mijn eerste coachopleiding had ik eigenlijk nog steeds geen idee wat ik aan het doen was. Ik had van alles een beetje geleerd maar wist niet hoe ik cliënten echt succesvol kon laten veranderen. Ik had gevoel maar wat te dobberen. Kirsten beloofde me dat ze mij zou leren hoe ik van A tot Z mijn cliënten succesvol door een verandertraject kan begeleiden en hoe ik dit overzichtelijk doe. En die belofte heeft ze ook echt waargemaakt. Ik weet nu precies wat ik moet doen wanneer en voel me zeker. 
Manon Muilwijk 

Sneller resultaat met minder hard werken

Intuïtief coachen lijkt heel fijn maar kan hard werken zijn. Met deze tool haal je met een paar stappen de essentie eruit. Je hoeft niet meer zo hard te werken én je resultaten zijn herhaalbaar en snel. 

Zelfvertrouwen en alleen nog maar blije cliënten

Verzanden in de veelheid van wat je cliënten vertellen en je onzeker voelen over je coaching behoort vanaf nu tot de verleden tijd. Je weet na deze cursus hoe je de 'fluf' van de essentie scheidt en hebt alleen nog maar blije klanten omdat je zo effectief coacht. 

Oefenen onder kundige begeleiding

Deze online cursus komt met de mogelijkheid om te oefenen onder begeleiding van Kirsten en andere gediplomeerde coaches.

Dit zorgt ervoor dat je feedback krijgt en het snel goed aanleert. 
€ 500,-
€ 350,-

Vol zelfvertrouwen, doeltreffend coachen

Word met deze vier modules zó vaardig en vol zelfvertrouwen dat je letterlijk elke coachvraag aankunt


 • Geen grabbelzak van technieken maar een beproeft A tot Z plan voor succesvolle transformatie
 • Gestructureerd én intuïtief goed coachen
 • Oefenen onder begeleiding van expert coaches
Marlies van der Hout
Ik leg nu met gemak het script bloot van hoe iemand zijn probleem doet. Het interessante is, dat deze structuur meteen doorwerkt op alle andere patronen, waardoor ook die veel sneller en makkelijker transformeren.
Lisette Tol 
Wow, wat een diepgaande en krachtige manier van coachen! Je krijgt een heel duidelijke structuur en houvast. Ik vind het ook voor gevorderde coaches een super mooie tool, omdat je hiermee écht tot de kern van het probleem én de oplossing komt!

Danielle Riemersma 

Ik vond mijn coachvaardigheden eigenlijk niet scherp genoeg. Vanuit intuïtie deed ik wel heel veel, maar ik miste de vaardigheden om mijn cliënten succesvol en gestructureerd door transformaties heen te laten gaan. Door deze opleiding heb ik deze tools en kennis nu wel, waardoor ik dit nu heel goed kan.

Stap 1. De Assen van Verandering

Nooit meer verdwalen in je gesprekken door overzicht en structuur
250,-

Stap 2. De Matrix

Een meetbare, succesvolle uitkomst waar jouw cliënt  eigenaar van is
250,-

Stap 3. De Blauwdruk

Nooit meer vastlopen en van je slachtoffer-klant een doorpakker maken door de anatomie van de programmering bloot te leggen 

  250,-

  Stap 4. Coachtraject op maat

  Specifiek stappenplan afgestemd op de unieke behoeften per cliënt, voor optimaal coachings resultaat

   250,-

   Start met de volledige cursus