Je leeft in een tijd van grote transformatie en bent om een belangrijke reden coach of lichtwerker geworden. Jouw bijdrage leveren vraagt erom tot volle bloei te komen. Dan kun je het ook anderen leren en zo leren we elkaar licht leven. Wil je voluit gaan doen waarvoor je gekomen bent? 20 september start de gratis TRANSFORMATIE CHALLENGE – speciale editie voor coaches en lichtwerkers. Samen met een groep gelijkgestemden ga je jouw meest belemmerende patroon transformeren. Tegelijk leer je intunen op jezelf in je authentieke kracht zodat je voluit gaat doen waarvoor je gekomen bent. Schrijf je in voor DE TRANSFORMATIE CHALLENGE en:

GA ZIJN WIE JE WERKELIJK BENT EN DOEN WAARVOOR JE GEKOMEN BENT.

Alles in het universum gemaakt om te evolueren, dus ook jij. Dit betekent:

  • Beperkende patronen loslaten;
  • Aanhaken op je authentieke ik en daar je nieuwe gewoonte van maken;
  • Je potentie leven en doen waarvoor je gekomen bent;
  • Je cliënten leren dat zij dit ook kunnen.

ONTDEK WAT JE MAG LOSLATEN EN AFLEREN EN LEER DE TOOLS HOE

Veel coaches en lichtwerkers voelen een blokkade om echt neer te zetten wat van hen is. Oud zeer uit dit of vorige levens is hiervan de oorzaak. Dat was een paar jaar geleden nog vervelend. Inmiddels begint de tijd te dringen want door in een oude trilling te blijven resoneren vertraag je de transitie naar de Nieuwe Aarde. Dit is het tegenovergestelde van wat je wilt dus klaar daarmee, vind je ook niet?
Die blokkades zitten in je onderbewuste. Gelukkig is het heel goed mogelijk om onderbewuste patronen te veranderen. Het is een bepaalde techniek die je leert en gaat toepassen tijdens de challenge.

WAT ANDEREN OVER DEZE CHALLENGE ZEGGEN

“Dit heeft mij geïnspireerd om op korte termijn stappen te nemen en de toekomst in mijn eigen hand te nemen. Het heeft me ontzettend geholpen.” – Marcella

“Ik heb ongelofelijk veel draken en monsters de nek omgedraaid! Ik ben echt veranderd door de handvatten die je me hebt gegeven, daarvoor enorm bedankt!.” – Marieke

Brengt verandering in jezelf en daarmee in de wereld om je heen. Aanrader.” – Cecile

“ Enorm inspirerend en life- changing.” – Monique

DIT IS HOE DE CHALLENGE GAAT

De challenge duurt negen dagen. Het is individueel online en voor wie wil: in verbinding met gelijkgestemden. Je leert hoe je jouw meest beperkende patroon bewust maakt en afleert. Daarnaast maak je van jezelf in je authentieke kracht je nieuwe gewoonte. Je krijgt hierdoor toegang tot je eigen genialiteit en gaat moeitelozer en voluit doen wat je te doen hebt. De informatie die ik met je deel is een combinatie van oude wijsheidstradities, kwantumfysica, hersenwetenschap en neuro-semantiek.

WAT JE ERMEE BEREIKT

✨ Je maakt van de grootste versie van jezelf je nieuwe automatische piloot;

✨ Je verandert de energie die je uitstraalt waardoor je andere ervaringen naar je toe trekt;

✨ Je transformeert je meest beperkende patronen waardoor zelfsabotage veel minder wordt;

✨ Je verhoogt je frequentie waardoor je bijdraagt aan de veranderingen die nu nodig zijn;

✨ Je leert nieuwe coachtechnieken die je kunt gebruiken met jouw cliënten.

SCHRIJF JE IN EN:

✔ Leer in drie stappen hoe bewuste creatie werkt;

✔ Ontdek en creëer de blauwdruk achter je meest belemmerende patroon en de grootste expressie van jezelf;

✔ Krijg toegang tot live coachcalls waarin je leert hoe je de oefeningen doet en ziet hoe je mensen hierin coacht..

✔ Ontvang een meditatie waarmee je inlogt op het Kwantumveld, aanhaakt op de grootste versie van jezelf en je onderbewuste opnieuw programmeert;

✔ Krijg toegang tot een exclusieve masterclass waarin je leert hoe je jouw coaching aanpast op wat er NU nodig is;

✔ Krijg dagelijks per e-mail begeleiding en een platform om je vragen te stellen en beantwoord te krijgen.

WIE GEEFT DEZE CHALLENGE?

Mijn naam is Kirsten Schults en ik heb deze challenge de afgelopen jaren al aan ongeveer 4000 mensen met heel veel plezier gegeven. Ik zal je iets vertellen over mijn achtergrond:

Sinds vorig jaar werk ik met het Harmonic Egg. Dit is een soundhealing apparaat gebaseerd op de heilige geometrie. En sinds 2006 train en coach ik coaches en lichtwerkers zodat ze voluit gaan doen waarvoor ze gekomen zijn. Ik ben afgestudeerd aan de universiteit in westerse esoterie/godsdienstpsychologie. Daarnaast ben ik hypnotherapeut en NLP master. In de VS ben ik opgeleid door de grondlegger van de Neuro-Semantiek (zijstroming van NLP) als Neuro-Semantiek trainer en Meta-Coach. Ik heb mijn eigen methode ontwikkeld – Nieuwe Geest Coaching – waar ik coaches in opleid. Mijn grootste ‘waarom’ is: bijdragen aan de evolutie van het bewustzijn.

Het is mijn specialiteit de complexe materie van hersenwetenschap, kwantumfysica, en oude wijsheidstradities toegankelijk te maken voor coaches als goed te gebruiken tools met twee doelen: 1. Zodat jij de grootste versie van jezelf gaat zijn. 2. Zodat jij die kennis en tools weer kunt delen met jouw doelgroep.

Heel graag deel ik mijn kennis en ervaring met jou!

Ik nodig je uit, doe je mee?