We leven in een tijd van grote transformatie. Je ziet het aan alles: systemen en patronen die niet meer passen bij de Nieuwe Aarde komen aan het licht. Dit is het moment om die grote schoonmaak ook van binnen aan te gaan. Voel jij dat ook zo? Vraag dan aan jezelf: Wat weet ik diep van binnen al een poosje maar heb ik genegeerd of uitgesteld? Wat heb ik in mezelf getolereerd? Als je heel eerlijk bent: wat in jou wil het licht zien?

Ik nodig je uit om, samen met een groep gelijkgestemden, deze tijd te benutten om hier heel bewust aandacht aan te geven. Zodat je gaat zijn wie je werkelijk bent en op die manier jouw bijdrage levert aan een betere wereld. Schrijf je nu in voor DE TRANSFORMATIE CHALLENGE en:

GA ZIJN WIE JE WERKELIJK BENT EN DRAAG OP DIE MANIER BIJ AAN DE EVOLUTIE VAN BEWUSTZIJN

Zoals ik je ga leren tijdens de challenge is alles in het universum gemaakt om te evolueren, dus ook jij. Dit betekent tot je volle potentie komen; doen waarvoor je gekomen bent. Veel mensen voelen een blokkade om echt neer te zetten wat van hen is. Zonder dat je het weet blokkeer je hierdoor ook de evolutie van het collectieve bewustzijn. Door jouw blokkades te transformeren draag je bij aan de transitie waarin we nu zitten. Het is een heel directe manier om niet alleen je eigen leven, maar ook de wereld een stukje mooier te maken.

LEER STRESS TE VERMINDEREN EN INGETUNED TE BLIJVEN OP VERTROUWEN EN INNERLIJKE RUST

Stress en angst maken je bewustzijn vernauwd waardoor je nog maar moeilijk toegang hebt tot je innerlijke weten. Bovendien zorgen stress en angst dat je immuunsysteem niet meer goed functioneert. Dagelijks intunen op jouw Bron doorbreekt dit en zorgt voor gezondheid, vertrouwen, blijdschap, innerlijke rust, magische toevalligheden en flow.

ONTDEK WAT JE MAG LOSLATEN EN AFLEREN EN LEER DE TOOLS HOE

De patronen die je tegenhouden liggen in je onderbewustzijn. We worden voor het grootste gedeelte bestuurd door ons onderbewuste. Dit verklaart waarom je met alle wil van de wereld vaak nog in hetzelfde cirkeltje ronddraait. Gelukkig is het heel goed mogelijk om onderbewuste patronen te veranderen. Het is een bepaalde techniek en vraagt tijd en aandacht. Dit leer je tijdens de challenge. Maar dat niet alleen: de eigenlijke uitdaging is natuurlijk deze kennis en vaardigheid ook daadwerkelijk toe te passen, consequent, ruim een week lang. Doe je mee?

MAAK VAN JE WARE ZELF JE NIEUWE GEWOONTE

Na inschrijving ontvang je per mail de lessen en een meditatie. Deze meditatie is ervoor gemaakt in te tunen op de versie van jezelf die alles waar je naar verlangt al is/heeft. Je leert alles over manifestatie en patronen veranderen op diepliggend niveau. De eerst drie dagen ontdek je jouw doel en de blauwdruk achter je mindset. Dag vier tot en met negen doe je de meditatie (die 25 minuten duurt). Dit gebeurt in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt. Vragen stellen, elkaar aanmoedigen en ontmoeten doen we op de besloten Facebookgroep. We sluiten af met een online masterclass. Na afloop zijn er mogelijkheden om door te gaan op het ingeslagen pad.

Ik nodig je uit, doe je mee?