LEER DE DRIE STAPPEN VAN BEWUSTE CREATIE

Er is een strategie achter bewuste creatie. Leer de stappen, pas ze toe tijdens de challenge en ontdek zelf wat er mogelijk is.

ONTDEK DE BLAUWDRUK ACHTER JE MINDSET

We worden grotendeels door ons onderbewuste gestuurd. Transformatie wordt mogelijk wanneer je het onderbewuste patroon, dat voor de belemmering zorgt, in kaart brengt. Tijdens de challenge leer je hoe.

HERPROGRAMMEER JEZELF

Diepliggende patronen veranderen en vervangen is neurologisch gezien goed mogelijk. Het is een bepaalde techniek. De tool en de techniek leer je tijdens de challenge. Maar dat niet alleen: de eigenlijke uitdaging is deze tools ook daadwerkelijk toepassen, consequent, een week lang. Ga jij de uitdaging aan?!

HOE WERKT HET?

Na inschrijving ontvang je per mail de lessen en de meditatie waarmee je jezelf op onderbewust niveau herprogrammeert. Je leert alles over manifestatie en patronen veranderen op diepliggend niveau. De eerst drie dagen ontdek je jouw doel en de blauwdruk achter je mindset. Dag vier tot en met negen doe je de meditatie (die 25 minuten duurt). Dit gebeurt in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt. Vragen stellen, elkaar aanmoedigen en ontmoeten doen we op de besloten Facebookgroep. We sluiten af met een online masterclass. De challenge is gratis. Na afloop zijn er twee mogelijkheden om door te gaan. Ik doe je een aanbod voor een online only vervolgprogramma en voor een select groepje is de mogelijkheid om door te stromen in mijn VIP Nieuwe Geest Coachtraject of Train de Trainer programma.

Ik daag je uit, doe je mee?