Verlang je ernaar van 2020 het jaar te maken waarin je innerlijk vrij doet waarvoor je gekomen bent? Aangehaakt op wie je werkelijk bent, krachtig en inspirerend jouw jouw licht laten schijnen. Geloof je dat dit mogelijk is omdat je weet dat je zelf voor een groot deel je werkelijkheid creëert door wat je denkt, voelt en uitstraalt? Maar loop je momenteel toch nog regelmatig vast in eenzelfde oud patroon? Iets wat je maar niet lijkt te kunnen afschudden? Waardoor het je steeds niet echt lukt jouw creatie-kracht te sturen?
Weet één ding: je diepste verlangen verwezenlijken roept je hardnekkigste patroon (en daarmee vaak je grootste angst) op, dus wat je ervaart hoort erbij. Het goede nieuws: nog nooit is het zo makkelijk geweest om patronen te doorbreken en vanuit moeiteloosheid te creëren. Voor wie bezig is met ontwaken geldt:
The Universe Has Your Back!
Voorwaarde is dat je jouw beperkende patronen bewust maakt, losweekt en aanhaakt bij je Bron. Om je hierbij te helpen geef ik van 27 januari tot en met 4 februari gratis DE TRANSFORMATIE CHALLENGE.

LEER DE DRIE STAPPEN VAN BEWUSTE CREATIE

Er is een strategie achter bewuste creatie. Leer de stappen, pas ze toe tijdens de challenge en ontdek zelf wat er mogelijk is.

ONTDEK DE BLAUWDRUK ACHTER JE MINDSET

We worden grotendeels door ons onderbewuste gestuurd. Transformatie wordt mogelijk wanneer je het onderbewuste patroon, dat voor de belemmering zorgt, in kaart brengt. Tijdens de challenge leer je hoe.

HERPROGRAMMEER JEZELF

Diepliggende patronen veranderen en vervangen is neurologisch gezien goed mogelijk. Het is een bepaalde techniek. De tool en de techniek leer je tijdens de challenge. Maar dat niet alleen: de eigenlijke uitdaging is deze tools ook daadwerkelijk toepassen, consequent, een week lang. Ga jij de uitdaging aan?!

HOE WERKT HET?

Na inschrijving ontvang je per mail de lessen en de meditatie waarmee je jezelf op onderbewust niveau herprogrammeert. Je leert alles over manifestatie en patronen veranderen op diepliggend niveau. De eerst drie dagen ontdek je jouw doel en de blauwdruk achter je mindset. Dag vier tot en met negen doe je de meditatie (die 25 minuten duurt). Dit gebeurt in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt. Vragen stellen, elkaar aanmoedigen en ontmoeten doen we op de besloten Facebookgroep. We sluiten af met een online masterclass. De challenge is gratis. Na afloop zijn er mogelijkheden om onder mijn begeleiding door te gaan. Ik doe je een aanbod voor een vervolgprogramma en voor een select groepje is de mogelijkheid om door te stromen in mijn VIP Nieuwe Geest Coachtraject of Train de Trainer programma.

Ik daag je uit, doe je mee?