Dit is de tijd om naar binnen te keren en te kijken wat er toe is aan transformatie. Wat weet jij diep van binnen al een poosje en heb je genegeerd of uitgesteld? Wat heb je, in plaats daarvan, in jezelf getolereerd, waarvan je weet dat het beter zou zijn als je ermee zou stoppen? Wat wil er NU geleefd worden, in jou? Ik nodig je uit om, samen met een grote groep gelijkgestemden, deze tijd dat je noodgedwongen veel meer thuis zit, te gebruiken om hier heel bewust aandacht aan te geven. Zodat we gaan Zijn wie we werkelijk zijn en onze bijdrage leveren aan een betere wereld. Schrijf je nu in voor DE TRANSFORMATIE CHALLENGE en:

LEER STRESS TE VERMINDEREN EN INGETUNED TE BLIJVEN OP VERTROUWEN EN INNERLIJKE RUST

Stress is een emotie die je afsluit van  is een strategie achter bewuste creatie. Leer de stappen, pas ze toe tijdens de challenge en ontdek zelf wat er mogelijk is.

ONTDEK WAT ER NU GELEEFD MAG WORDEN IN JOU EN GEEF DAAR NEGEN DAGEN LANG AANDACHT AAN

We worden grotendeels door ons onderbewuste gestuurd. Transformatie wordt mogelijk wanneer je het onderbewuste patroon, dat voor de belemmering zorgt, in kaart brengt. Tijdens de challenge leer je hoe.

ONTDEK WAT DEZE CRISIS JOU LEERT OVER WAT JE MAG LOSLATEN EN AFLEREN

Diepliggende patronen veranderen en vervangen is neurologisch gezien goed mogelijk. Het is een bepaalde techniek. De tool en de techniek leer je tijdens de challenge. Maar dat niet alleen: de eigenlijke uitdaging is deze tools ook daadwerkelijk toepassen, consequent, een week lang. Ga jij de uitdaging aan?!

MAAK VAN JE WARE ZELF JE NIEUWE GEWOONTE

Na inschrijving ontvang je per mail de lessen en de meditatie waarmee je jezelf op onderbewust niveau herprogrammeert. Je leert alles over manifestatie en patronen veranderen op diepliggend niveau. De eerst drie dagen ontdek je jouw doel en de blauwdruk achter je mindset. Dag vier tot en met negen doe je de meditatie (die 25 minuten duurt). Dit gebeurt in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt. Vragen stellen, elkaar aanmoedigen en ontmoeten doen we op de besloten Facebookgroep. We sluiten af met een online masterclass. De challenge is gratis. Na afloop zijn er mogelijkheden om onder mijn begeleiding door te gaan. Ik doe je een aanbod voor een vervolgprogramma en voor een select groepje is de mogelijkheid om door te stromen in mijn VIP Nieuwe Geest Coachtraject of Train de Trainer programma.

Ik daag je uit, doe je mee?