BEWUSTE CREATIE

Wij creëren onze werkelijkheid zelf. Wat mystici al minstens vijfduizend jaar zeggen, heeft de kwantumfysica inmiddels bewezen. Het is door ons bewustzijn, gevuld met  verwachtingen, overtuigingen en emoties, dat gebeurtenissen zich fysiek manifesteren. In deze tijd, waar angst hoogtij viert, is het nu aan ons om ons potentieel als makers te verwezenlijken. Het tij te keren. Hoe komt het dat we dit tot nu toe niet hebben gedaan? Omdat we de afgelopen eeuwen onbewust geprogrammeerd zijn om autoriteit buiten onszelf te zoeken. Eerst door de kerk en de keizer. Toen door onze ouders, de dokter, de media en de onderwijzer. Deze tendens is aan het verschuiven. We bewegen naar leven vanuit innerlijke autoriteit. Dit is nu onze grootste taak als coach: anderen hierbij begeleiden. De tijd is gekomen om onze creatiekracht te benutten.

BIJDRAGEN AAN DE NIEUWE AARDE

De meeste mensen snakken inmiddels naar een samenleving gebaseerd op verbinding, eerlijkheid, gelijkwaardigheid, balans, liefde, ontplooiing, innerlijke kracht en vertrouwen. We hebben genoeg van de angst, het eigenbelang, de verdeeldheid en onderdrukking waarin een kleine groep zoveel mogelijk geld verdient ten koste van de natuur en de ander. We hoeven niet meer wachten op instanties om die verandering te maken. Wij kunnen dit zelf. Transformatie is heel dichtbij! Het begint met een verandering van focus, overtuiging en emotie. De shift komt van binnenuit.

VOELEN IS HET GEHEIM VAN DEZE GELEIDE MEDITATIE

Zowel de hersenwetenschap, mystiek en kwantumfysica zeggen: voelen is het geheim van bewuste creatie. We moeten leren onze eigen emotionele/mentale/energetische staat te managen. De buitenwereld is een spiegel van onze binnenwereld. Willen we een andere samenleving? Die begint bij de veranderingen gaan ZIJN waar we naar verlangen. Hier vaardig in worden is de volgende stap in ons evolutieproces.  Dit is wat Ghandi bedoelde met zijn beroemde uitspraak ‘You have to be the change you want to see in this world’. Dagelijks deze geleide meditatie doen helpt je niet alleen om in je goede doen te blijven. Met de energie die je hierdoor uitstraalt versnel je het proces van manifestatie van de nieuwe aarde. Een samenleving gebaseerd op verbinding, liefde, gelijkwaardigheid en overvloed. Schrijf je in voor project Nieuwe Aarde en je ontvangt de meditatie gratis  in je inbox.

HOE WERKT HET?

Na inschrijving krijg je per mail de meditatie. Je ontvangt daarna af en toe aanvullende informatie over manifestatie en patronen veranderen op diepliggend niveau. Deze informatie kun je goed gebruiken als je als coach anderen begeleidt in dit proces. Als je wilt is er de mogelijkheid om aan te haken bij de besloten Facebook groep. Daar vind je gelijkgestemden en kun je je ervaringen delen en vragen stellen. 

Schrijf je in en doe mee!
xxx Kirsten